Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

15 de maig 2007

Amb tu renovarem



(Clica a sobre de la imatge per a ampliar-la)


Sense cap dubte el grup més nombrós de persones de Vallromanes. De persones del poble i per al poble.

Som gent com tu, som els teus veïns i les teves veïnes. Estàs molt acostumat o acostumada a veure'ns al carrer, als actes públics de la vila, a l'escola portant o recollint els nostres fills, col·laborant i participant en les associacions del poble, en les activitats del Casal, en la Carpa... Som gent coneguda, estimada i que estima Vallromanes. Som moltes persones disposades a donar un canvi en la manera de fer les coses al nostre poble. Persones de confiança i que confien en tu. Amb tu podrem portar a terme la renovació necessària a Vallromanes.

Som gent accessible a la que pots fer arribar les teves propostes, les teves idees, els teus problemes, les teves il·lusions... disposada a col·laborar amb tu i amb la que pots també col·laborar si vols. Amb tu ho podrem aconseguir, però sense tu res no és possible. Amb tu aconseguirem ser un poble que mira cap el futur sense perdre el privilegi de ser una de les poques viles que queden a l'àrea metropolitana que no sigui una de les darreres víctimes de l'especulació urbanística.

Si vols que Vallromanes continuï sent un poble petit on tots els veïns ens coneixem i podem gaudir de mantenir encara uns grans espais oberts al centre de la vila, sense una massificació especulativa de construccions en el centre
. On puguis continuar trobant aparcament de manera fàcil quan vas a comprar el pa o els medicaments a la farmàcia, necessites gent com nosaltres que evitarà la congestió d'habitatges i, per derivació, de cotxes al centre de la vila.

Si vols que Vallromanes continuï sent un
"poble verd, petit i tranquil" has de dipositar-nos la teva confiança. Comptem amb tu perquè tu puguis comptar amb nosaltres.

D'allò més lògic és dipositar, sens dubte, la confiança en el grup humà més gran de Vallromanes. Més gran en tots els sentits.

Recorda-ho, el proper dia 27 de maig tens una cita; una cita amb la renovació per a fer possible el poble que tots volem. T'hi esperem amb ganes i amb il·lusió per a fer-ho possible. Entre tots i totes ho podrem aconseguir.

________________________________
* Jordi Gomara, llicenciat en Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Poeta. Músic, cantant i compositor. Membre de la Comissió de Cultura de l'Ajuntament de Vallromanes. Secretari de l'Associació Amics de la Fotografia de Vallromanes. Col·laborador en diversos mitjans informatius. Funcionari en excedència de la Universitat de Barcelona. "Bloguer-escriptor". Col·laborador no militant de Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC)

3 comentaris:

Xavi ha dit...

La confiança d'un govern, no es pot demanar.

Que una persona sigui molt afable, no significa que ho valgui per a gestinonar un Ajuntament.

Hi quan es barregen ideologies radicalistes...ane'm malament.

Robbin ha dit...

Es pot dir de diverses formes: confiança, suport, fer costat, en tot cas, creure en un dels principals objectius d'aquest grup, que és lluitar per un poble petit, verd i tranquil.

Això vol dir "ideologia radicalista"?.

Per altra banda, vull posar en positiu un dels teus comentaris:

Que una persona sigui molt afable, també significa que ho valgui per a gestionar un Ajuntament.

Josep Sagarra ha dit...

Hola, jo per exemple no soc independentista, i tot i així recolzo MésxVallromanes ERC, per què em aquestes eleccions MésxVallromanes es l’alternativa dels que som d’esquerres em aquest poble i volem un bon govern municipal.