Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

21 de maig 2007

MxV-ERC Miting Central

Prop de 150 persones van assistir a l’acte central de MxV-ERC, el qual va estar amenitzat per un mag, i on hi va haver discursos de Violant Mascaró i David Ricart.

“La pluja i el canvi d’escenari d’última hora no van impedir que 130 persones (l’acte més nombrós de tota la campanya electoral) s’acostessin al Casal per gaudir de la xocolatada i l’espectacle de màgia que MxV-ERC va oferir als assistents abans de presentar el seu programa de propostes. Violant Mascaró i David Ricart van repassar els darrers anys de feina municipal i les propostes que han reflectit en un llibre de fotografies que ha estat distribuït a totes les cases. Al final dels parlaments i de l’espectacle del Màgic Albert, es va oferir un berenar de fondue amb fruita fresca i rebosteria, refrescos i cava a la plaça exterior” ..





Va haver-hi xocolatada abans de l’espectacle, i piscolabis després del mateix.

Bé, la sensació, no deixa de ser la mateixa que fa uns dies al dinar de presentació de la llista:

MxV-ERC serà la força amb més vots d’aquestes municipals.

Article gentilesa de :

Josep Sagarra i Francesc Serra


De Josep María García i Pérez