Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

23 de maig 2007

David Carrillo dóna a conèixer la seva pàgina web com a candidat a l'alcaldia

David Carrillo, candidat a l'alcaldia de Vallromanes per Iniciativa per Catalunya - Verds de Vallromanes, dóna a conèixer a la web del seu partit la seva pàgina personal com a candidat a l'alcaldia. Amb aquesta nova pàgina ja sumem tres webs de candidats: David Carrillo, David Ricart i Isabel Erenas, els enllaços a les quals podeu trobar de manera permanent a la part dreta d'aquesta pàgina que esteu llegint, a l'apartat Pàgines de candidats/tes a l'alcaldia de Vallromanes.

No ens cal més que felicitar aquesta iniciativa que, encara que ens arriba tard, ve a ampliar, sens dubte, el nombre de recursos internàutics a Vallromanes per tal que els vilatans i les vilatanes trobem un més ampli ventall d'informació.

Sort per en David Carrillo en aquesta nova etapa i felicitats des d'ESPAI VALLROMANES.