Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

22 de maig 2007

Pagat amb diners de tots per un ús partidista

  • Aquest és un disseny realitzat amb fons públics a la revista del POUM :  • Aquest és un retall del web de CIU:  • Què hem de fer?

per Josep Sagarra (i continúa al seu bloc)

________________________________________

  • I mentrestant el web de l'ajuntament de Vallromanes, pagat per tothom també, no anuncia activitats d'interès general per a la població com aquesta, quan és la seva obligació fer-ho (una pàgina web que la paguem tots té com a missió i obligació d'informar de les activitats que es fan als llocs dels quals l'ajuntament de Vallromanes en forma part, com és el cas del Parc de la Serralada Litoral).
  • La gent s'assabenta de l'acte gràcies al meu bloc que, necessàriament, però de caràcter voluntari i sense activitat lucrativa, s'ha convertit en referència per als ciutadans i les ciutadanes de Vallromanes (no en va té la posició que té dins la primera pàgina de Google quan hom cerca Vallromanes) per manca d'informació i, especialment, d'interactivitat de la pàgina web de l'ajuntament que paguem tots i que és de tots però que serveix gairebé exclusivament per a autopropaganda de l'equip de govern municipal, seguint l'exemple de la revista La Pinya que, també pagada amb els diners de tothom, serveix per a tal fi, especialment en els seus dos darrers números, on es veu clarament que està al servei del que, podríem anomenar clarament, propaganda electoral del tripartit municipal.
  • Diumenge al matí, quan gràcies a la meva informació, un grup nombrós de vallromanins i vallromanines partim cap a Sant Mateu, m'adono de l'evidència: sent malpensat, i com a conseqüència d'això, no anant massa errat, veig que CiU preparava el seu meeting electoral i així no ens queda més que pensar que les activitats al Parc de la Serralada del Litoral no van ésser anunciades al web de l'ajuntament perquè coincidia amb l'acte de CiU. Sóc malpensat? Potser no tant. Demà us n'explicaré una de més grossa que, segurament, es titularà "S'han acabat els anònims però no les mentides".

2 comentaris:

Josep Sagarra ha dit...

Mireu els webs de CIU i Toni Ibañez. Han canviat el rosa pel taronja. Culpabilitat? Una mica de maquillatge?

Robbin ha dit...

Què hem de fer???: RENOVAR AQUEST AJUNTAMENT