Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

31 de maig 2007

Perles i preses de pèl a la ràdio

Estic ja molt més que cansat de les contínues preses de pèl de la Sra. Lourdes Prims i de la Sra. Maria Cabot. No vaig poder escoltar sencer ahir el debat a Ràdio Vallromanes, tant sols vaig poder sentir el que es va parlar a partir de les 20:30 hores, però en vaig tenir prou per a veure la poca vergonya. En tot cas espero poder tenir el debat sencer gràcies a que el nostre veí Víctor Pàmies l'ha gravat, encara que no me n'he sortit de moment.
 • Una de les perles d'ahir: La Sra. Lourdes Prims dient que s'havia de construir els pisos de protecció oficial al Camp de Futbol perquè era l'únic carrer del municipi que hi quedava. Dic jo: aquesta senyora és o s'ho fa, o és pensa que ho som nosaltres.
 • Una altra, de la Sra. Cabot: Que la construcció de pisos al camp de futbol era una proposta. Jo contesto: L'aprovació del POUM abans de les eleccions (per si de cas no sortim nosaltres) i a cop de PLE EXTRAORDINARI és una proposta????????????????
 • Més: La Sra. Maria Cabot que ha utilitzat durant la campanya electoral el POUM com a arma de combat, deia contínuament a la ràdio que ja sabia que el fet d'aprovar el POUM abans de les eleccions era un risc i que podia restar-li vots. Ja vaig a dir-li, Sra. Cabot: vostè ha intentat guanyar vots a costa del POUM però ara que s'ha adonat que la gent no el vol aquest POUM, si més no pel resultat de MxV-Esquerra, ara vol canviar d'estratègia, i per a què ara? Que vol quedar bé amb la gent? o simplement justificar que s'han presentat per separat iVall i CiU per a aconseguir més vots i ara donar-se de nou la maneta? com sempre han fet. Que els partits de dreta sempre van de la mà, ja ho sabem prou bé això.
 • Encara més: Que si els pisos per a la gent gran no es fan al camp de futbol quedarien massa lluny els joves i la gent gran del centre del poble. Sra. Cabot i Sra. Prims, s'han adonat que el Casal de Gent Gran i el Centre Mèdic, per posar dos exemples concrets, queden bastant lluny del Camp de Futbol per a la gent gran que no pot caminar bé? Potser si els pisos s'hi fessin més a prop del Centre Mèdic no li aniria millor a la gent gran?
 • La més grossa de totes: Les dues parlaven anant de la maneta sense cap escrúpol i vergonya, i totes dues atacant de manera conjunta al Sr. David Ricart. Sí, atacant; tractant de tendir-li un parany: "On pensa vostè construir els pisos de protecció oficial?" ***Fàcil ja els contesto jo, senyores meves: On el poble vulgui, no a on vostès els convingui més o els doni la reial gana a cop de POUM arbitrari sense la participació del poble.
Que no, "que no cuela". Que fer pisos al camp de futbol, a més de l'espantós que és estèticament i urbanística, al costat de les piscines municipals, la pista poliesportiva i les pistes de tennis, (perquè ja em direu que pinten pisos entre dues superfícies arran de terra, i encara més baixes, i tapant el sol a les piscines?) representaria l'error més gran comés a la nostra vila:
 • Congestió brutal del centre del poble
 • Cotxes i més cotxes per tot arreu (que bonic!)
 • No té cap sentit concentrar en un poble petit la major part de la població i dels cotxes en un espai tan petit i tan reduït del municipi
 • Cal estendre el centre del poble per a evitar aquestes aglomeracions i congestions i per a compactar la vila, al mateix temps, apropant, d'aquesta manera, els espais diversificats (el que la sra. Cabot anomena "unitats d'actuació" i que són "carrers del municipi" encara que no ho sàpiga la Sra. Prims)
 • I que perdem l'únic espai lliure gran, no construit, al centre del poble
 • Que, aquestes són les coses més importants, senyores meves, per molt que vostès vulguin obviar-ho de manera expressa
Seguiré, però per acabar de moment, només vull dir que ja vaig adonar-me repetidament que la Sra. Cabot es mossegava els llavis per no parlar de guetos al camp de futbol, com ja va dir al Ple extraordinari on ens van encasquetar el POUM. Contínuament evitava dir la maleïda paraula, canviant-la per coses com: "no tot seran pisos per joves al camp de futbol" o "no tot seran pisos de protecció oficial al camp de futbol". Que se li notava com feia una pausa abans de dir aquestes coses, perquè aquella paraula que per a vostè és més fàcil, com ja vam escoltar al ple extraordinari, és 'gueto'. Però sàpiga que la gent "pobre" que no pot viure a una Masia de luxe com vostè i els joves, no com vostè, no són pertanyents a cap gueto.

A més, els debats es fan abans de les eleccions, com proposava el Sr. Ricart, i no després, perquè aquest maleït sistema l'única forma de participació que permet al ciutadà són els vots a les urnes, i estic del tot convençut que si la gent hagués escoltat això abans, MxV-Esquerra ara tindria majoria absoluta, i per aquest motiu, vostès es van negar sistemàticament a fer el debat previ a les eleccions. Molt lamentable, sincerament. El poder pel poder, simplement. Tot a cop "d'aquí mano jo".

Seguirà, i tant que seguirà, però de moment, sapigueu que hi ha gent que continua dient la seva AQUÍ