Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

2 de març 2007

Inauguració de l'exposició de fotografia al Casal de Vallromanes

El proppassat dia 23 de febrer, es va celebrar al Casal de Vallromanes la inauguració de l'exposició de fotografia, commemorativa dels 10 anys del Premi Sant Miquel de Fotografia que organitza cada any l'Associació d'Amics de la Fotografia amb la col·laboració de l'Ajuntament. Per aquest acte la Regidoria de Cultura amb la direcció del Casal va convidar els assistents a cava i un petit refrigeri.

L'acte va ser anunciat amb anterioritat a la pàgina web de l'ajuntament i a la pàgina d'Amics de la Fotografia i va comptar amb un grup nombrós de veïnes i veïns de Vallromanes. Cal destacar l'assistència de l'alcaldessa, Maria Cabot i el seu marit Joan Andreu, la regidora de Cultura, Adelina Zabalza, la regidora de Medi Ambient, Lourdes Prims, el seu marit i vocal de l'associació, Xavier Presa, la directora del Casal, Mònica Fabregat, el vicepresident de l'associació, Jordi Insa, la tresorera, Núria Sandalinas, i, d'entre altres, el secretari de l'associació Jordi Gomara. Hem de dir que va ser un acte prou agradable, i entranyable especialment pels membres de l'associació d'Amics de la Fotografia de Vallromanes.

Aquesta exposició restarà oberta fins el dia 31 de març d'enguany.

Podeu veure un recull de fotografies a continuació: