Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

10 de març 2007

David Ricart emplaça totes les forces polítiques a un debat del POUM davant la ciutadania de Vallromanes

Per la gran transcendència de la proposta i la importància que hi radica, cal que tots els mitjans del poble ens en fem ressò:

Davant la situació actual de redacció del POUM, al que s’han presentat més de 700 al•legacions, i malgrat això l’equip de govern sembla decidit a no modificar les seves intencions, David Ricart demana un debat públic sobre el POUM. Ricart emplaça als candidats i candidates de totes les forces polítiques de Vallromanes a portar el projecte del POUM a debat davant de tota la població, el debat es podria fer al Casal. Segons el nostre candidat, portar el POUM a debat seria una demostració de voluntat de participació ciudadana per part de l’equip de govern.

Com podem veure, el candidat a l'alcaldia per MxV-ERC, David Ricart, demostrant la seva sensibilitat pel futur de la nostra vila, està intentant un darrer esforç perquè el POUM que ha tirat endavant el govern municipal, sense la transparència i la participació necessària del poble, pugui ésser debatut convenientment per part de totes les vilatanes i de tots els vilatans.

Ara són tots els partits polítics de Vallromanes i els seus candidats i les seves candidates, inclosos els que estan al govern municipal, els que han de demostrar si realment estan per la feina de la participació ciutadana o si el que volen fer és tapar-se els ulls davant una realitat que embarga les nostres esperances de futur.

David Ricart, i amb ell, MxV-ERC fan aquesta aposta decisiva i valenta. La resta de partits, segons la seva reacció, poden quedar en evidència davant les properes eleccions municipals. Si els partits polítics de Vallromanes estan realment per la participació ciutadana i no per les ànsies de poder, han de demostrar-ho ara, sumant-se a la petició de David Ricart. Si no ho fan, deixaran ben clar davant tots els vilatans que no els interessa discutir res amb el poble i que l'únic que volen és ocupar una cadira a l'ajuntament.

Els partits polítics que tan presumeixen de voler la participació de tots els vilatans quedaran ben retratats de cara a les eleccions si no participen en aquesta decisió de revisar el POUM davant els veritables amos del poble, els seus habitants; nosaltres som els que hem de dir el que volem o no per al futur del nostre poble.

Bravo David Ricart!, tens tot el meu recolzament, espero que si la resta de candidats no responen a la teva demanda, tinguin el càstig que es mereixen en les properes eleccions municipals.

Hem de fer valer la nostra força, fer que s'escolti la nostra veu, no podem deixar que facin amb nosaltres el que els vingui en gana a les persones que ens representen. Cal donar suport a la iniciativa de David Ricart de revisar el POUM davant qui té la plena sobirania del poble: nosaltres, els vilatans i les vilatanes.

_________________________

PD: Jo proposaria que el debat es fes a la Carpa, no al Casal, tenint en compte que l'aforament del nou Casal és evidentment molt petit per a dur a terme qualsevol acte relativament multitudinari en relació a la quantitat d'habitants de Vallromanes
_________________________

PODEU CONSULTAR TAMBÉ LA WEB DEL POUM DE JOSEP SAGARRA