Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

17 de març 2007

Rumorologia sobre "Discriminació... No, gràcies"

Pel motiu que veig que aquest incident no ha estat contestat per cap persona que ho conegui o hi hagi participat, a part de les persones que duen a terme el bloc Som diferents... t'escoltem, i pel fet que això va creant un malestar innecessari a la nostra vila, entre els veïns i les veïnes, i, alhora, escalfa també el debat polític, que més que escalfar-se hauria de ser de col·laboració, portaré aquí els rumors que se'hi senten per Vallromanes.

Segons diuen algunes persones, el sopar que es va celebrar al Casal el dia de la dona treballadora era exclusivament per dones; cosa que desconec, jo pensava el contrari, però, sempre he tingut la sensació que era obert per tots dos sexes, dones i homes (seria lògic no fer discriminació per raó de sexe, especialment quan els sopars els fan les dones que reclamen precisament aquestes igualtats).

El cas és que es diu que al sopar, al qual, com ja he assenyalat, només hi havien dones, hi van entrar de cop dos homes del PP, i que la Sra. Lourdes Prims, cap de llista d'iVall, els va dir en to de broma que això no era lloc per a ells (en el sentit que només hi havien dones) i que els senyors del PP s'ho van prendre molt malament i que hi va haver una espècie de "pique" entre ells i ella. Segons aquests rumors, només hauria estat un malentès i no caldria escalfar més la cosa.

N'és l'unica informació de què disposo, tenint en compte que cap mitjà més se n'ha fet ressò. Doncs, així per mi, si les persones del PP i la Sra. Lourdes Prims no diuen res més al respecte, jo donaria per bona aquesta rumorologia pel bé de la convivència ciutadana i de la pau política en Vallromanes. Ja se sap, poble petit, infern gran.

Podem matar el tema aquí, o algú vol afegir, contradir, etc. aquesta rumorologia?

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

Ja podeu seguir pentinant el gat...

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Pentinant el gat? No entenc...