Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

23 de febr. 2007

L'alcaldessa Maria Cabot parla del POUM


Ha sortit un nou número de la Pinya de Vallromanes, en el qual l'alcaldessa Maria Cabot parla sobre el POUM, les al·legacions presentades i les accions que s'hi duran a terme. Us convido a llegir-ho, doncs sembla que l'edició de paper encara no ha estat repartida a les bústies dels veïns i veïnes.

http://vallromanes.es/docs/pinya19.pdf

5 comentaris:

Anonymous ha dit...

Si, ho he llegit, peró no es res mes que pura propaganda electoral, no nomès l'entrevista no, tot el publireportatge de lèquip de govern, doncs els mitjans locals nomes estan per servirlos a ells, ignorant que hi han dàltres forces polítiques, fixeu-vos que a les eleccions es presenten 6 candidatures.
Mentre tant tenim un poble cada cop mes brut,amb uns serveis cada cop pitjors i un equip de govern que nomès es bó per sortir a les fotos de cara a la galeria.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Doncs si veiessis com està el meu carrer, et cauries de cul. Sense asfaltar, i amb unes esquerdes que qualsevol dia, qualsevol persona gran, o normal, o un nen es trencarà una cama i llavors la denúncia a l'ajuntament pot ser de nassos. I això que estem a uns quants centenars de metres de la plaça de l'Esglèsia tocant mateix de Can Galbany (la urbanització dels "rics" del poble)

Josep Sagarra ha dit...

Donc havent llegit el tema del POUM i una mica la resta estic espantat. Perqué dona per fet que el POUM tirarà endavant encara que com reconeix a día d'avui no s'han contestat totes les al·legacions. Perdoneu peró si com diu ella son els tècnics qui se les miren i les contesten. Qui del poble amb visió política prendrà la decissió de modificar allò que s'escaigui. Jo he propossat moltes al·legacions que ha presentat Més x Vallromanes i les he fet pensant que poden servir per que el POUM del poble no sigui un desastre.
Com es pot tenir la barra de tirar endavant un POUM en el que no s'indica la durada del projecte, segons el full que llegeixis et parlen de 8, 10 o 12 anys. Algú sap per quan de temps es aquest POUM?

Anonymous ha dit...

Aquest POUM durarà un parell de mesos, perquè en les properes eleccions guanyarà l'oposició i el llençarà per terra. I llavors, podrem fer un autèntic POUM, participatiu, com ha de ser i ajustat als interessos reals de la població, un POUM de tots i per a tots.

David ha dit...

Contestant al senyor Segarra, li vull comentar que el POUM,teòricament és per a un plaç de 12 anys.
Teoricament havia de ser 15 anys i ara, tal com especifica el text, serà en 12 anys però, està partit en 6 + 6 anys. Qué vol dir això? Que depenent de l'avanç que hi hagi fins al primer sexèni, aquest documents es podran ampliar amb altres projeccions al municipi.
Així que, tot són especulacions i no hi ha res en aquests moments que, ho justifiquin realment.
Senyor Segarra, com presupossa vostè, no hi ha una data especifica.
"Feta la llei, feta la trampa".