Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

13 de març 2007

Hi passen aquestes coses, a Vallromanes?

Sembla ser que el dia de la dona treballadora, va succeir al nostre poble quelcom que va alterar les persones del PP de la nostra vila. Segons els rumors i segons altres comentaris que no són pas rumors, va haver-hi un acte que, presumiblement, podria ser titllat de discriminació per gènere o ideologia o adscripció política, o vagi vostè a saber. Si això és tal que així, caldria demanar explicacions, aclariments i, en darrer extrem, reparació. Jo, com a vilatà, exigeixo que hi hagi, com a mínim, un aclariment dels fets; jo pago els meus impostos i tinc dret a saber que fan els meus representants de l'ajuntament, i a tenir constància de totes les conductes presumptament no acceptables que s'hi donen:

10.03.07

Bloc del Partit Popular de Vallromanes

DISCRIMINACIO...NO GRACIES

CONSTITUCIÓN ESPAÑOLA

CAPITULO SEGUNDO

Derechos y libertades
Artículo 14
Los españoles son iguales ante la ley, sin que pueda prevalecer discriminación
alguna por razón de nacimiento, raza, sexo, religión, opinión o cualquier otra condición o circunstancia personal o social.

Desprès del pobre exemple de tolerancia i respecte cap a les persones que varem tenir ocasio de patir el passat dia 8 de Març al casal, per part de la candidata dels Independents(Sra. Prims), hem cregut oportu fer-li cinc centims del que la constitucio espanyola diu sobre els drets i llibertats de les persones.

En primer lloc, voste no es ningú per decidir qui pot assistir a un acte public obert a tothom.

Segon, per aspirar a ser alcalde, es te que tenir mes "ma esquerra" a l'hora de dir les coses a la gent.

Tercer, encara que no es coincideixi en idees o en projectes politics, mai es te que tractar amb despreci a cap rival politic.

Quart, despres de veure la seva actitud tant intolerant, ens queda confirmat que voste no mereix la confiança del ciutada.

Com hem dit en moltes ocasions,Vallromanes no es nomes d'uns quants, Vallromanes ha de ser un poble obert, modern y dinamic on els veins es sentin escoltants, aixo nomes es pot aconseguir amb persones que verdaderament defensin els interessos del poble per sobre dels interessos personals.



4 Comentaris:

Joan

Hola Jordi,
ens varem apuntar al sopar dues persones un cop varem saber que era obert a tothom.

La rao per la que no volia que seiessim a taula nomes ho pot saber ella, pero sigui la rao que sigui, el gest es molt preocupant en una persona que te un carrec public i que opta a l'alcaldia, doncs recorda les maneres de procedir d'altres temps.

salutacions

Joan Arisa

13.03.07 ás 07:31


Polillo

Pienso que "los propietarios de Vallromanes" y los que así se sienten, deberían redactar una lista de las personas a las que permiten asistir a actos públicos o para el público. Así quedaría claro de una vez por todas quien es el público y quien no. Tambien deberían añadir si aceptan el bilingüismo o no. Por lo que parece en ese cortijo de mala copia, la razón no es la misma, depende de quien provenga o en la lengua que se proclame. Claro está que inmediatamente a la publicación de la lista, se debería dar a todos sus componentes el trato de turistas, es decir que no paguen impuestos en esta localidad y que se haga extensiva la propuesta para Cataluña, a lo mejor, como para estos mezquinos lo que mas les interesa es la pela, a lo mejor, repito, cambiarian de actitud aunque la educación fuera solo, no por que la tengan, sino causa de una educación ficticia pecuniaria. Estimat senyor de Can res, ja sap vosté la dita catalana que diu: de porc i de senyor s'hi ve de mena. i ser senyor a molts indrets de la nostra estimada terra, es considera precissament per rao de naixement, educació, llengua, etc. Es per aquestes petites coses que molts cops, fa vergonya ser catalá arreu del mon. Li recomano que no fagi programa, tant sols reparteixi gratuitament (aixo si) una copia de rebelio a la granja de Orwell. mes d'un es sentirá identificat i pot ser reflexioni donant el seu vot a qui deixi de mantenir l'estil caciquil, tot vetllant perque els seus fills no pateixin el mateix vegonyos estil que reflecteixen els porcs, protagonistes del llibre.

Y a los caciques decirles: que somos muchos más de can res que de sus afamados y protegidos canes y que el día que nos toquen las narices, esos que vamos a dormir a sus pueblecitos y que nos tienen marginados pasando una larga prueba de forasteros... vamos a decidir a ver quien gobierna nuestro pueblecito que por pagar los impuestos nos han otorgado como nuestro.

Un més de can res

13.03.07 ás 00:01


Jordi Gomara (itaca2000)

Val, gràcies. No m'havia adonat que el post havia estat renovat. Ara s'entén millor crec; encara que hi falta un aclariment. Segons tinc entès (per la rumorologia vallromanina), tres persones del PP van anar a sopar al Casal el dia de la dona treballadora (perquè hi havia un sopar per qui volgués assistir) i no els va deixar seure (la Sra. Prims d'iVall) per sopar, no sé si per ser homes o per ser del PP. No sé si és així, però els rumors són els rumors, a vegades poden ser certeses, a vegades mitges veritats, etc.

Evidentment, no es pot admetre cap discriminació per qüestió d'idees ni de sexe, etc.

Salutacions

12.03.07 ás 21:31


Jordi Gomara (itaca2000)

Hola, de qui parleu, si es pot saber? Tenint en compte que hi esteu assenyalant amb el dit a algú però no hi dieu a qui.

10.03.07 ás 16:01

1 comentari:

vpamies ha dit...

El que sembla clar és que falta la versió d'algú, aquí. Que potser no fan vida al NET i ni s'han assabentat de la polèmica.

Tampoc ajuda a aclarir els fets que s'esborrin comentaris d'articles ja publicats o que es modifiquin a posteriori, i sense anotacions, articles ja comentats.

Jordi, sort que has reproduït la seqüència dels fets que ara ja només trobem al teu blog.

PD.: Pagava la pena per llegir el comentari del Polillo, ni que fos. :-)