Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

3 de març 2007

Aclariment al comentari sobre la inauguració de l'exposició de fotografia al Casal de Vallromanes

Vull afegir una explicació sobre el meu article d'informació anterior que parlava de la inauguració de l'exposició de fotografia al Casal de Vallromanes. I és que, remirant-m'ho, he pensat que potser hi ha gent que podria sentir-se molesta perquè no surt en cap de les fotografies que hi han penjades. Així que volia aclarir que només n'hi he posat les que han sortit bé.

Lamentablement la càmera que va fer les preses estava mal programada (amb un programa d'exposició llarga) i en moure'ns les persones que hi havíem a la celebració, la major part de les fotografies han quedat inservibles; les úniques que han quedat bé són les que estan reproduïdes a l'article anterior.

Així doncs, vull deixar ben clar que és només per aquest motiu, i no pas cap altre, que no hi surten totes les persones que van assistir i participar a l'acte.