Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

7 de març 2007

David Ricart d'ERC, el primer bloc polític d'un candidat a l'alcaldia de Vallromanes

Cal celebrar amb entusiasme, per la seva utilitat participativa, la nova iniciativa, pionera a Vallromanes, de dur a terme un bloc personal d'un polític candidat a l'alcaldia. Es tracta del bloc de David Ricart de MxV-ERC que ve a omplir un buit important al nostre poble: la possibilitat de comunicar-se directament amb un aspirant a la representació màxima del govern municipal.

Un bloc, generalment, és un sistema d'intercomunicació contínua entre una persona que escriu articles i els seus lectors que poden deixar-hi comentaris. Aquest mateix mitjà que llegiu és un bloc, però hi han més blocs a Vallromanes. A la part dreta d'aquest bloc podeu trobar la informació al respecte.

En tot cas, el blocs, que en tinguem notícia, que s'escriuen des de Vallromanes, en l'apartat de blocs personals són:


En l'apartat de blocs de col·lectius, trobem el bloc:

Que tractin de política, informin o estiguin oberts al debat per temes exclusivament de Vallromanes, només hi teníem fins ara el de

Ja que el d'Antoni Ibáñez, el de Victor Pàmies i els altres meus són blocs que tracten sobre temes generals o específics però que no estan circumscrits a l'àmbit de Vallromanes.

Cal destacar que els partits polítics, diverses associacions i altres organismes disposen de pàgines web (informació que podeu trobar aquí a l'espai dret del bloc), però que no són blocs (excepte el del PP) i en cap cas no són interactives (no permeten la intercomunicació), amb l'excepció destacable de la pàgina web d'ICV que, malgrat que no permet deixar comentaris als articles, disposa d'un fòrum on la gent pot participar deixant les seves opinions i, a més, d'una secció d'enquestes. La resta de webs, incloent-hi la del propi ajuntament, són totalment unidireccionals. Envien informació -quan ho fan- però no permeten cap tipus de comentari.

Però especialment no hi havia cap pàgina fins ara personal d'un polític, escrita per ell directament, on es poden deixar comentaris als seus articles (o sigui permet la intercomunicació amb ell, com he dit abans) i especialment que sigui la d'un candidat a l'alcaldia, la qual cosa ens dóna la valuosa possibilitat a tots els vilatans de discutir directament amb ell tots els temes que ens preocupen, fer-li les preguntes, suggeriments i propostes que ens interessin de forma directa i senzilla, al mateix temps que ens manté informats de qualsevol novetat que pugui esdevenir a la nostra vila.

Per aquest motiu, cal felicitar David Ricart per la iniciativa d'obrir el seu bloc, demanar-li que en faci un ús continu, i, a més aprofito per a animar a totes les vilatanes i vilatans que utilitzin aquest nou servei tan útil que David Ricart de MxV-ERC ha posat al nostre abast.

Li preguem, en tot cas, que no sigui només una eina temporal que utilitzi de cara tan sols a les properes eleccions municipals i que, un cop sigui l'alcalde de Vallromanes, continuï actualitzant-la per poder mantenir aquest debat directe i continu amb tots nosaltres.