Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

8 de març 2007

Abocaments sospitosos a Vallromanes



Iniciativa per Catalunya Verds de Vallromanes, ha denunciat a l'Ajuntament de Vallromanes uns fets que s'estan produint al sector XXVI - La Benzinera.

Instància núm. 2007/1754

Des de fa mesos, l'explanada que hi ha a la zona entre la benzinera i el Restaurant Can Matias, s'utilitza per abocar terres.

Darrerament, s'ha observat una continua aparició d'objectes no relacionats amb les terres, tals com puntals d'obra, cubs de pintura, metalls, etc., però, el més preocupant de tot plegat són l'aparició d'abocaments d'uns materials pastosos de color groguenc (tal com es pot observar al centre de la fotografia adjunta)

A més de tot això, s'hi aboquen materials de restes d'obres (formigó, ceràmica matxucada, etc.)

Hem demanat a l'Ajuntament el tancament del sector XXVI - La benzinera, i que s'inspeccioni la zona.

També s'ha sol.licitat els informes de les restes de terres que s'han abocat des de l'inici dels abocaments.

S'ha d'informar que moltes d'aquestes proves ja estan sota les terres. Per això, es va actuar amb rapidesa i es van fer força fotografies.

Hem de dir també que aquesta zona pertany a una de les zones requalificades del nou POUM.

David Carrillo Barón

Iniciativa per Catalunya Verds de Vallromanes