Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

3 d’oct. 2007

Ple ordinari (i el POUM continua...), i altres

Més per Vallromanes - Esquerra ens informa del següent:

Aquest dijous 4 d'octubre

A les 8 del vespre

Ple Ordinari

(es poden fer preguntes)

Hem presentat vuit propostes de resolució i de moment l'alcaldessa només
ens ha acceptat incloure'n tres a l'ordre
del dia

Hem presentat recurs per intentar aconseguir que les altres cinc també entrin al Ple

_________________________________________________________


Aquesta és l'ordre del dia que hem trobat al web de l'Ajuntament:



(Si cliqueu a sobre de la imatge podreu engrandir-la)

Ignorem a hores d'ara, quines són les propostes de resolució que ha presentat MxV-Esquerra i quines han estat acceptades i quines no, i, si al final, han estat incloses les restants, o algunes d'elles, després del recurs presentat per aquest partit.

Suposo que us heu adonat que el web de l'Ajuntament funciona de nou; imaginem que ve a causa d'alguns comentaris fets AQUÍ i AQUÍ principalment. Aquest ajuntament només actua sobre certs assumptes quan les coses es denuncien públicament.

(Veieu el que va passar immediatament després).

La pàgina de Vallromanes ha estat molt temps sense funcionar amb l'excusa que s'estava duent a terme una pàgina nova, com si aquest fet hagués d'interrompre el funcionament de l'actual, però a Vallromanes ja estem acostumats a que s'interrompin moltes actuacions a causa de moltes excuses semblants, o per canvis de govern, eleccions, etc., l'única cosa que no s'interromp és la construcció de cases i més cases i el paisatge de grues, màquines excavadores, etc. En tot cas l'activitat institucional no es pot interrompre mai, imagineu-vos el web de la Generalitat sense actualitzar-se, o el de Barcelona, perquè estiguessin fent una pàgina nova. És que els habitants de Vallromanes pel fet que el nostre poble és més petit no hem de tenir la mateixa consideració que la resta d'habitants de Catalunya? Us imagineu que el servei mèdic de Vallromanes hagués deixat de funcionar perquè s'estava construint l'ambulatori nou!!! La cosa no té ni cap ni peus. El problema és que les ganes d'informar dels poders públics són poques.

Hi ha un partit polític que va prendre el relleu d'informar de les qüestions institucionals, com si el consistori fos propietat d'un partit. Felicitem a CiU-Vallromanes per informar de tots els actes i per tenir una pàgina web tan ben presentada, ben organitzada i estructurada, i per la seva contínua renovació de continguts. Una cosa no treu l'altra. Tanmateix aquesta pàgina no pot reemplaçar la pàgina institucional que no ha de tenir cap color polític. Ens alegrem que la pàgina institucional de l'ajuntament comenci de nou a rutllar en espera de la nova, la qual esperem que sigui realment interactiva i no només amb l'enllaç a un correu electrònic que quan hi escrius no et fan cas.

Per cert, que va ser d'aquella revista que es deia La Pinya? Què només surt per edicions duplicades amb missatges clarament pre-electorals i partidistes quan ha de celebrar-se eleccions municipals?

Veiem a l'ordre del dia del ple municipal que es parlarà del POUM, no sabem en aquest moment si a proposta de MxV-Esquerra o a proposta de l'ajuntament. Sabeu que aquests dies s'han donat diverses informacions sobre el POUM; us poso un resum dels llocs on trobareu tot tipus d'informació d'una mena i d'una altra:


Veureu que les notícies no són coincidents. Sé que hi ha articles repetits en alguns llocs, però contenen al final comentaris diversos i diferents que val la pena mirar-s'hi.

Per cert, recordeu que el dissabte proper, 6 d'octubre a les 6 de la tarda, a la Carpa, MxV-Esquerra farà una assemblea per a tot el poble per a informar, entre d'altres assumptes a debatre, sobre aspectes del POUM. No cal dir que us encoratjo a anar a aquesta assemblea i a participar-hi, per suposat. Per poques vegades que tenim el poble "la fortuna" de participar directament en temes polítics no sembla oportú deixar de fer-ho; democràcia, això es diu democràcia senzillament.

Bé, per no allargar això massa, acabem felicitant l'ajuntament per l'organització de la Festa Major, malgrat que hi han hagut coses que no ens han agradat pas, com la ubicació de la Fira d'atraccions, massa desplaçada en un poble petit on la Festa Major no té massa activitats, ni massa gent que hi participi, i s'imposa per sentit comú la concentració més gran possible de les activitats conjuntes. Això ha provocat certs problemes que ja hi comentarem.

Per últim no sé si recomanar-vos o no que presenteu instàncies i al·legacions a l'ajuntament, doncs, en el primer cas, pot passar més d'un any sense que diguin ni ase ni bèstia ni et facin cas quan es tracta d'un problema d'extrema gravetat:



en el segon cas, simplement no contestar-te quan és obligació fer-ho:



o en el tercer cas poden passar anys i panys i no convocar-te a una reunió que ells mateixos proposen convocar arran d'una instància:




Fixeu-vos hi bé que el secretari de l'ajuntament sempre és el mateix. Sort per ell que té feina assegurada. Per veure millor les imatges, com sempre, cliqueu sobre elles.

5 comentaris:

CiU Vallromanes ha dit...

Gràcies per les floretes! No n'hi ha prou amb fer la feina ben feta, sinó que cal publicitar que fas la feina ben feta. Alguns, en canvi, ja en teniu prou amb criticar.

David Ricart i Miró ha dit...

Vam presentar 8 propostes pel Ple de demà i l’alcaldessa ha decidit només posar-ne 3 a l’ordre del dia:

La del POUM, on demanem que tornem a informació pública el Pla i que intentem consensuar-lo, la de la Llibertat d’expressió en referència a la desproporcionada persecució per les crítiques al rei espanyol i la de suport al retorn dels papers de salamanca, les altres 5 diu que no són propostes sinó precs.

Al meu bloc acabo de publicar una explicació sobre el cas.


Gràcies,



David Ricart

david carrillo ha dit...

M'agradaria estar demà en aquest Ple ordinàri.

Si poguèssiu enderrerir-lo d'alguna manera fins les 22:30...podria arrivar-hi.

Tinc preguntes per al govern i "l'opossició" del consistori municipal.

david carrillo ha dit...

Sr.Ricart,

Sobre el tema de "a de la Llibertat d’expressió en referència a la desproporcionada persecució per les crítiques al rei espanyol"

T'agradaria que cremessin les fotografies amb la teva imatge? i que a més fos amb una bandera independentista ?

Una cosa és estar encontra de la monarquía, cada un per la raó que cregui o tingui i una altre cosa, es faltar al respecte a les persones.

Pots queixar-te i no estar a favor de la monarquía; pot recriminar per que desapareguin i deixin de ser reis; etc... i tantes queixes o critiques com vulguis.

Si vols un aclariment...

L'única Llibertat que tenim els humans és escollir i, em refereixo a escollir en les seves decisions.t

david carrillo ha dit...

Qui s'imaginaria que el PLE Durés fins la una de la matinada.

Els qui vau estar presents, sus van convidar a menjar alguna cosa en tantes hores?