Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

27 de set. 2007

ICV-VALLROMANES està preparant un recurs d'alçada contra l'aprovació definitiva del POUM

Davant l'aprovació definitiva del POUM de Vallromanes i publicat a la pàgina web d'un partit polític, ICV - Vallromanes està preparant un recurs d'alçada per evitar que aquest projecte urbanístic, tal com està redactat i plantejat, no avanci.

Hem intentat fer entrar en raó a l'Ajuntament de Vallromanes des de l'inici de la seva redacció. No ha estat possible.

S'han entrat registres d'entrada a l'Ajuntament de Vallromanes sol.licitant aturar-ho i canviar molts dels sectors afectats; vam entrar 22 al.legacions dins del termini de la aprovació inicial de les que no han estat contestades; vam sol.licitar reiteradament que hi hagués participació amb la població del poble i amb les entitats existents, inclòs amb la nostra formació; mai no se'ns ha facilitat la documentació del POUM ni en l'aprovació inicial ni en l'aprovació provisional; etc.

Hem de comentar que hem enviat un informe desfavorable del POUM al Departament de Medi Ambient i Habitatge i, al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya abans de l'aprovació definitiva. (En breu, podreu disposar des de la pàgina web d'ICV-Vallromanes, d'aquests informes que ocupen un total de 27 megues)

Aquest POUM amenaça la Flora i la Fauna del terme municipal de Vallromanes i a més, augmenta la població en PREVISIÓ REAL, a 6906 habitants en els dos sexennis. Entre altres moltes coses.

NO és ni MODERAT ni SOSTENIBLE.

És per això que preguem que tots els veïns i veïnes que hagin presentat al.legacions contra el POUM i que no hagin estat contestades o que, han estat contestades amb mancances o sense arguments, es posin immediatament en contacte amb nosaltres i junts, ICV - Vallromanes i particulars, PRESENTEM RECURS D'ALÇADA davant el Conseller.

Potser és l'última alternativa administrativa que ens queda.

Encara hi som a temps.

Adreça de correu electronic ICV : icv_vallromanes@yahoo.es


David Carrillo

President Local de Joves d'Esquerra Verda de Vallromanes
Representant d'ICV-Vallromanes.

Enviat per David Carrillo, 27 de setembre de 2007, Vallromanes