Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

15 d’oct. 2007

Sobre la 4a. pedalada de muntanya de Trinxacadenes, sobre l'arxiu de fotografies de Vallromanes i sobre Viquipèdia





Espai Vallromanes va nàixer amb l'idea de ser un mitjà d'informació, de reflexió, d'opinió, de denúncia, etc., volent posar-se a la disposició de tots els vilatans, en el sentit que qualsevol persona que vulgui pot fer-nos arribar, a través del nostre correu electrònic, una opinió, una informació, una reflexió, una proposta, un suggeriment, etc. per ser publicat aquí, independentment de la seva ideologia política o creences, sigui del partit que sigui, sigui ciutadà "d'a peu" o tingui algun càrrec a l'ajuntament (com pot ser per exemple una regidora o un regidor o la mateixa alcaldessa), sigui de l'oposició, escrigui en català o en castellà, etc. Volem dir que aquesta pàgina està a disposició de qualsevol vallromanès i vallromanesa que necessiti manifestar i fer públic allò que cregui convenient dintre d'unes certes premisses de sentit comú que són exposades en aquest "Avís legal" .

  • Un dels objectius d'Espai Vallromanes, era i és també col·laborar amb les entitats del poble i ajudar-les a difondre les activitats que duen a terme, sempre que aquestes entitats siguin no lucratives; no informem d'empreses privades ni de les seves activitats, no perquè hi estem en contra, sinó perquè no és el nostre objectiu. Per això volem tornar a insistir a les entitats i/o associacions de Vallromanes que encara no ho fan, que ens enviïn un correu electrònic fent-nos saber amb la màxima antelació possible les activitats que tenen pensat dur a terme cada vegada per a fer la màxima difusió per tal que aquesta informació pugui arribar al major nombre de vallromanesos i persones d'altres pobles i ciutats. Espai Vallromanes està en xarxa amb altres mitjans de difusió, tant a nivell nacional, estatal, com, fins i tot internacional. La qual cosa vol dir que les informacions publicades a Espai Vallromanes poden tenir un ampli ressò a través d'internet.

En aquest sentit, nosaltres vam informar de la celebració de la 4a. pedalada de muntanya organitzada per BTT Trinxacadenes de Vallromanes. Diverses persones han deixat missatges sobre l'esdeveniment a Espai Vallromanes. Per tal que aquesta informació pugui arribar als membres de BTT Trinxacadenes i a totes les persones que vulguin, aquí trobareu els diferents missatges. Jo mateix m'he pres la molèstia de contestar a alguna informació que se m'hi ha requerit.

  • Un dels objectius de l'administrador d'Espai Vallromanes ha estat el de posar al dia i ampliar la informació sobre Vallromanes a Wikipedia (en castellà) i a Viquipèdia (en català), en aquest sentit us informo que estem treballant en l'elaboració d'aquestes pàgines amb d'altres col·laboradors d'aquestes enciclopèdies, i aprofitem per a encoratjar a totes aquelles persones que tinguin més informacions del municipi, ja sigui d'àmbit geogràfic, històric, sociopolític, etc., que hi col·laborin a millorar les pàgines o ens faci arribar la informació per tal que nosaltres la hi puguem posar. Crec que és important que treballem de manera altruista pel nostre poble en tot allò que puguem pel nostre bé comú. També preguem que les persones que tinguin prou coneixement de l'anglès, del francès o de qualsevol altra llengua, que ens ajudin a poder traduir i posar al dia la informació que del municipi hi ha en altres idiomes.

  • Un altre dels objectius era crear un arxiu fotogràfic de Vallromanes, el qual ja funciona des de fa un temps a la pàgina de Flickr, i en el qual tenim a 5 membres col·laboradors que generalment aportem les nostres fotografies. També volem encoratjar a totes aquelles persones que tinguin material fotogràfic sobre Vallromanes i sobre els seus habitants que es facin membres de Flickr (és gratuït fins a 200 fotos) i així puguin col·laborar a fer més gran i més divers aquest arxiu fotogràfic. Tinc pendent de parlar amb l'associació Amics de la Fotografia de Vallromanes, de la qual sóc membre fundador i secretari, per veure si és factible obrir un compte a nom de l'associació per tal que aquesta pugui ampliar l'arxiu amb totes les fotografies de les que disposem que són una quantitat immensa.