Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

10 d’oct. 2007

Nota de premsa: L'ajuntament de Vallromanes segresta les pancartes d'Iniciativa per Catalunya



L'Ajuntament de Vallromanes, per ordre de la senyora alcaldessa Maria Cabot i Gibert, segresta les dues pancartes que Iniciativa per Catalunya Verds té disposades en el Municipi amb l'eslògan..." A peu Ja hauríem arribat, RENFE solucions Ja! "...

En una reunió que van tindre l'alcaldessa Maria Cabot i, el President Local de Joves d'Esquerra Verda i representant d'ICV-Vallromanes, David Carrillo per tractar diferents temes, un d'ells era relacionat amb la desaparició de les Pancartes d'ICV.

La senyora Cabot va assegurar en aquesta reunió que va ser la Brigada Municipal qui va treure les pancartes per ordre seu, defensant que a Vallromanes no és necessari tindre aquestes pancartes ja que ..."a Vallromanes no hi passa cap tren"...

També (la senyora Cabot) va reiterar en aquesta reunió que no es va demanar en cap moment cap permís per a la seva col·locació, cosa que no és certa doncs, abans de les eleccions municipals, es va demanar l'autorització per a posar les pancartes que tenen com a missatge reivindicar millores en el servei de RENFE a l'igual que en altres municipis.

No podem creure que la senyora alcaldessa Maria Cabot i Gibert no recolzi aquesta reivindicació per les continues deficiències que RENFE manté i que els usuaris i entre ells, vilatans i vilatanes de Vallromanes, pateixen dia a dia amb la utilització d'aquest servei de Transport Públic.

Pensem que la senyora Cabot, dintre dels nous pressupostos, destinarà una part d'aquests per a contribuir a millorar RENFE o, possiblement, està pensant en destinar-los per a que els vilatans de Vallromanes, gaudeixin d'un transport públic gratuït i, de tal manera, no haver de dependre de RENFE, cosa que de ser així seria totalment recolzada per nosaltres.

Dins d'aquesta reunió, va assegurar que no hi ha ni pressupost ni personal per afrontar les despeses per tal d'oferir un manteniment digne als parcs i jardins (zones verdes) del terme municipal de Vallromanes. Tot i així, va destinar diners dels contribuents, i hores del poc personal que n'hi ha, per treure aquestes pancartes i, així, eliminar qualsevol presència que ICV manté en el municipi.

Per acabar, ella va comentar i assegurar sense demostra-ho, que va enviar una carta a ICV-Vallromanes per tal que nosaltres retiréssim les Pancartes.

Va acabar criticant que les pancartes estaven molt desgastades, i realment l'única que semblava estar-ne, era la que hi havia a les piscines que tenia uns forats per evitar que es formessin bosses d'aires i rebentés la tela. Quan se li va dir que la del centre del poble estava immillorable, va comentar que no volia continuar discutint i es va acabar la conversa de les pancartes.

VOLEM que les tornin a col·locar allà on eren ja que és una reivindicació contra les deficiències de RENFE i, a més, pensem que l'Ajuntament hauria d'actuar de bona fe i solidàritat amb aquelles persones que hi són perjudicades diàriament.

La nota de premsa amb les seves corresponents fotografies ha estat enviada per David Carrillo d'ICV-Vallromanes, el dia 8 d'octubre de 2007

4 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Al comentari anterior quan deia: Perdona, David.... volia dir.... Perdona, Víctor..... no sé quina mania tinc ara de confondre el nom de David amb el de Víctor o a l'inrevés. És la segona vegada que ho faig.

Salutacions

david carrillo ha dit...

Bones!

Gràcies per publicar aquesta noticia que afecta a tothom qui hagi, ha o haurà d'utilitzar els serveis de la Renfe.

Llàstima que hi hagin tans comentaris eliminats. No he pogut ni llegir-los.

Estaria bé que la gent amb bones paraules, COMENTÉS les coses.

Arreveure!

david carrillo ha dit...

Teniu raó.

En fi, mai m'han agrada't les "salses roses" ni programes per l'estil.

Gràcies a tots dos, Victor i Jordi.

Arreveure!

Josep Maria ha dit...

Hey Hey Jordi, com que em va la marxa eh? jeje
La veritat és que soc una persona molt tranquila i els insults no em fan ser violent. la lectura que en faig és positiva i llavors m'ajuda a estimar-me més a mi mateix. No penso moderar els comentaris, la teva teoría era correcta, ara sí, els penso esborrar. Quedaran al públic uns instans i desprès, adeu , esborrats.