Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

24 de gen. 2007

Fira d'entitats a Vallromanes

Us informem que, tal com surt a la programació del Casal de Vallromanes i dins dels actes del programa inaugural, el proper dissabte, dia 27 de gener, de 5 a 9 del vespre hi haurà una Fira d'Entitats del poble que organitzen el Casal i l'Ajuntament a través de la seva Regidoria de Cultura.

En nom de totes les associacions de Vallromanes, us convidem a assistir-hi per tal que ens conegueu i sapigueu les activitats que duem a terme, al mateix temps que podeu fer les vostres propostes i suggeriments i adherir-vos i/o col·laborar, si us ve de gust, a qualsevol de les nostres associacions i/o entitats.

Esperem, doncs, la vostra assistència. No hi faltis.

2 comentaris:

David ha dit...

Gràcies, ja ho he fet, he passat pel Casal i hem quedat que demà em trucaran.
Aviat farà un any que vam entrar per registre de l'ajuntament els estatuts de l'associació registrats a la Generalitat demanant la nostra inscripció al registre d'entitats de Vallromanes.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

"Las cosas de Palacio van despacio"