Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

16 de gen. 2007

Concert de Gospel a Vallromanes, quants hi podran assistir?

Avui dia 16 de gener, la pàgina web de l'ajuntament de Vallromanes publica la següent notícia:

16/01/2007 - THE GOSPEL X-PERIENCE

Per tal de preveure l'assistència i que tothom que ho desitgi pugui assistir a l'espectacle THE GOSPEL X-PERIENCE, un del espectacles més esperats de la programació inaugural del Nou Casal de Vallromanes, és imprescincible reservar les entrades amb antelació a les mateixes oficines municipals.

Tot i ser gratuït, només el tiquet d'entrada garantirà l'accés a la sala per gaudir d'aquest espectacle de gospel que s'ha passejat per diversos indrets de Catalunya amb un éxit rotund.

GOSPEL VIU! és una formació d'unes 80 persones de diverses procedències però que tènen la seva seu a Palafolls. En aquest nou espectacle que presenten acompanyats del seu propi grup instrumental, repasaràn títols actuals del gospel contemporani, standars del soul, espirituals negres i versions revisades de clàssics. Dirigits pel Moisés Sala, la formació ofereix una nova fórmula d'alta qualitat vocal, coral i instrumental i una presentació escènica atractica que vesteix un espectacle esplèndid i molt recomanable.

Les seves actuacions resulten tan vitals i engrescadores que acostumen a acabar amb tot el públic batent palmes i ballant.

Per la gran qualitat d'aquest event, s'insisteix amb la recomanació de reservar les entrades prèviament a l'Ajuntament de Vallromanes. L'actuació tindrà lloc el proper diumenge 21 de gener a les 19 hores.

Us faig saber, però, que aquest mateix matí, precisament dia 16, a primera hora, ja no hi havien entrades. Quin és el motiu? Suposo que moltes persones voldrien saber-ho, inclòs jo mateix

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

Jo t'he vist al concert, paio. Suposo que t'ha agradat, no? O tot és criticar al Govern?

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Volida dir: jo també t'he vist a tu "covilatà", oi que m'entens?