Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

11 de gen. 2007

MOLT IMPORTANT

El POUM que va aprovar l'ajuntament de Vallromanes en sessió extraordinària (on la gent no podia participar) és un atac seriós als interessos del poble en el seu conjunt. S'ha redactat i aprovat a una velocitat que no té sentit en un projecte que hipoteca la nostra vila en les properes dècades. Tots els desastres que s'hi facin després no tindran pas cap remei. No s'ha debatut amb els vilatans i les vilatanes, l'ajuntament formà una comissió de manera arbitrària que no havia estat elegida per nosaltres i la composició de la qual no es va publicar mai ni a la Pinya ni al web de l'ajuntament. Vam poder assabentar-nos únicament dels/de les membres d'aquesta comissió a través d'un comunicat de l'oposició. Aquesta és una política d'encobrir els assumptes importants i d'evitar la participació ciutadana de manera real i molt lluny de la transparència que caldria, especialment en un poble petit com el nostre. Hem d'intentar aturar aquest projecte de poble abans que sigui massa tard. Només cal fer al·legacions perquè s'aturi i pugui passar a ésser debatut per tota la ciutadania durant el temps que sigui convenient. No calen presses quan ens estem jugant el futur urbanístic del nostre poble.

Per culpa de les actuals polítiques de l'ajuntament ara haurem de menjar-nos un casal molt petit, especialment tenint en compte el creixement desmesurat de la població de Vallromanes, i una nova escola que ja s'està quedant també petita; més endavant us demostraré amb fotos el que va passar el dia del festival de l'escola, on un grup immens de pares van quedar-se sense poder entrar a la sala d'actes i on els nens i les nenes al actuar en conjunt posaven en perill les seves vides, tenint en compte que l'escenari quedava ple a vessar d'alumnes i no hi cabia ni una agulla. Les condicions de la sala i el gran nombre d'assistents pel tamany del local incomplien clarament qualsevol normativa de seguretat. Això tenint en compte que aquesta sala és més gran que la sala polivalent del nou casal. No vull imaginar-me que succeirà el proper any que hi hauran més alumnes encara i comptant amb que aquest ajuntament té una mania persecutòria contra la Carpa, que segons tots els rumors que corren pel poble serà desmuntada un cop s'hagi inaugurat el nou Casal.

Per tots els motius que hi exposat, i per moltíssims altres més, com la mania de fer desaparèixer el camp de futbol per a construir-hi el que sigui (habitatges de protecció oficial, per exemple), fent que ens quedem sense l'únic espai gran no construït pla, cèntric i accessible per a la gent de Vallromanes, i a sobre amb els perjudicis que comportaria com la gran afluència de cotxes al centre de la vila i un dèficit enorme d'aparcaments, us animo a presentar al·legacions a l'ajuntament abans del dia 15 de gener. És prou important com per a no preocupar-nos-hi.

Us prego que per a més informació, aneu a la pàgina específica del POUM de Vallromanes clicant aquí.