Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

8 de febr. 2007

Notícia de la web dels socialistes de Vallromanes

Isabel Erenas encapçalarà la candidatura del PSC a Vallromanes

Erenas: "Hem treballat molt per aconseguir infraestructures que no teníem, i ara cal seguir al govern per a mantenir-les bé i a l'abast dels vilatans i també per incidir i millorar els serveis a les persones".

Isabel Erenas tornarà a encapçalar la candidatura dels socialistes a Vallromanes les properes eleccions municipals.

Aquesta serà la tercera vegada que Erenas encapçali la candidatura. Actualment és primera titent d´alcalde, responsable de les carteres de Sanitat, Serveis Socials i Ensenyament.

Erenas comenta que es torna a presentar amb l´objectiu "d´acabar la feina començada i continuar mantenint l´estabilitat al municipi".

"Hem treballat molt per aconseguir infraestructures que no teníem i ara cal seguir al govern per a mantenir-les bé i a l´abast dels vilatans i també per incidir i millorar els serveis a les persones" , comenta.

Isabel Erenas va néixer el 1968, és casada i té un fill. És llicenciada en Farmàcia, camp al qual dedica la seva feina professional. Porta 13 anys vivint a Vallromanes.
(Extret de: PSC de Vallromanes)

Allò que vull recordar-li a la Sra. Erenas és que quan es fa un pacte, que a més va ser "anunciat" abans de les eleccions, s'ha de mantenir la corresponent lleialtat, evitant, així, espectacles i successos lamentables com els que va significar la famosa moció de censura ocorreguda al nostre poble. El canvi de govern, en aquell moment, va donar com a resultat que no es portessin a terme promeses vingudes de la mateixa Sra. Erenas (recordo les seves paraules al menjador de l'antiga escola). Promeses com mantenir el camp de futbol on és, per evitar perdre més espais al centre del poble (de moment hi és, però hi ha gent que li té una mania persecutòria, i només cal mirar-se el POUM), promeses com construir un vial que accedís des del carrer de l'antiga escola a la nova en línia recta (per tal que la nova escola restés ubicada gairebé a la mateixa distància que l'antiga des del centre del poble i que hi haguessin, d'aquesta manera, uns aparcaments en condicions per tal que els pares hi portin els seus fills amb les mínimes condicions possibles i on hi poguessin accedir els autocars que recullen i retornen els nens a l'escola). El vial d'entrada i sortida que s'ha construït finalment resulta bastant ridícul, a causa que no permet l'aparcament i és realment estret especialment a la sortida. L'entrada principal a l'escola tampoc ha estat duta a terme en el lloc que es va dir que s'hi faria, que era mirant cap a l'escola antiga, cosa que hagués estat possible fent el vial en qüestió.

Espero que els errors comesos serveixin per a no repetir la història, com el fet que s'hagi fet un Casal amb una sala polivalent que com a teatre deixa molt que desitjar, haguda compta del número de seients que ha disminuït mentre la població continua creixent, o la construcció d'una pista polivalent esportiva de bastant baixa qualitat, que forma bassals d'aigua quan plou i que ni tan sols és coberta. Això només per posar alguns exemples.

Doncs així, intento fer arribar el meu missatge a la Sra. Erenas, pregant-li que tingui memòria d'aquest període que no ha estat adequadament bo per al poble i que, si se'ns ha de tornar a representar a casa nostra, la Casa de la Vila, cal recordar que com a representant s'ha de fer una política transparent, participativa, escoltant la gent, que al cap i a la fi, és la que "contracta" i paga els seus representants a l'ajuntament i fer tots els possibles de recollir al màxim totes les propostes dels covilatans fent-lo en totes les vies de participació oberta i real que correspongui.