Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

6 de juny 2007

MxV-Esquerra vol escoltar la teva opinió aquest diumenge



t’escoltem

Diumenge 10 de juny, a les sis de la tarda, a la Carpa

Assemblea informativa –oberta a tothom-

per explicar les possibilitats de govern,

i després berenar de celebració de l’èxit electoral



3 comentaris:

DolceGavanna ha dit...

Isaac: crec que ERC de Vallromanes no ha fet molts "amics" que diguem durant la campanya (al final s'han barallat fins i tot amb el xitxarel·lo expepero amb cognom comunista, matemàtic i supermegahiperecologista). Fixa't si sabem "fer amics" que, en plenes "negociacions", no han estat capaços de reprimir-se i han embustiat un altre dels seus fulletons plens de coloraines, mentides i tergiversacions... I és que d'on no n'hi ha no en raja.

Robbin ha dit...

Anem tots a l'Assemblea.

Us animeu a venir i a dir el mateix que escriviu als blogs?.

vpamies ha dit...

Se'm pot titllar de no objectiu, però em sembla que dir que el darrer butlletí de MxV-ERC és ple de mentides i falsedats... home!! No he sabut pas trobar-les. Les coloraines sí, a les cares plurals de la gent que ha donat suport a la candidatura.

I Jordi, trobo raonable que algú d'altres forces polítiques no acudeixi a una assemblea d'un altre partit.

Tan de bo fos habitual d'una altra manera, ni que fos per anar a comptar quanta gent apleguen i què diuen... Però no és pas així.

I entenc que no sigui així, perquè no deixa de ser un acte de partit i no pas una assemblea popular i espontània.