Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

15 de juny 2007

Estava cantat (I) (Petites reflexions sobre coherència política)Tot veient la notícia prevista i esperada, lamentablement (i com riu a la foto de satisfacció, oi?), només em queda fer, de moment, unes petites reflexions:

Ai! l'ambició d'algunes persones que a mida que tenen més edat (i ja una certa edat, per cert) que creix proporcionalment a aquesta. Vostè que n'opina, de tot això, Sra. Cabot? Vostè creu ser una persona coherent? Què és el que li dicta la seva consciència, senyora meva?

I vostè, Sra. Prims, que en pensa tot recordant les seves mateixes paraules: (les persones) "acaben dient si ha guanyat aquest per què han de governar aquests"...?

Sra. Cabot, per acabar de moment, tornarà a dir la seva famosa expressió "es el millor per al poble" per justificar de nou allò injustificable?

Avui jo serè dins d'un avió i vostès tindran temps per reflexionar perquè jo després baixaré de l'avió i mentre tingui dits, ulls, teclat, ratolí, computadora i monitor seguiré escrivint, i no és que sigui un gran plaer a vegades haver de fer-ho, però creuen vostès, Sra. Cabot i Sra. Prims, que em deixen una altra alternativa? Sincerament...

1 comentari:

David Carrillo ha dit...

És important arribar bé. Una mica cansat deuries estar al arribar de tantes hores d'avió, no?
Pot ser dintre de quatre anys, també tenim aeroport a Vallromanes.
A les 12:00 h , possa " VallromanesTevé" que es veu per satèl.lit, per veure en directe l'acte de possesió del govern, encara que si us heu fixa't, la senyora Cabot ha estat signant documents com alcaldesa i no, com alcaldessa en funcions aquests dies.
Per cert, molt escandalossos els preus d'accés a la piscina (postser es que la gent ha d carregar pagant els problemes de pèrdua d'aigua que té la piscina continuament) i, intolerable pagar per l'us de la pista de tennis. Per la nit, encara seria raonable pagar per l'us del llum.