Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

30 d’abr. 2007

Novetats internàutiques... i el POUM continua

Pel motiu que tot el cap de setmana he estat atenent uns amics de Connecticut (U.S.A.), no he pogut escriure res als meus blocs.

Ja fa dies que m'havia adonat que a Vallromanes havia nascut un nou bloc, i, evidentment, cal felicitar aquesta nova aparició internàutica a la nostra vila, que ajudarà també a donar més projecció a la xarxa del nostre espai virtual i geogràfic.

Us estic parlant del bloc de Josep María García Pérez "Viure a Vallromanes", veí nostre, que ja ve a sumar-se a la llista de recursos creatius, d'informació, d'actualitat i de participació que ja en gaudim a Vallromanes.

L'únic element del seu bloc que no m'agrada és que modera els comentaris. Jo, personalment, no en sóc partidari. Cal recordar, tanmateix que els blocs de l'Antoni Ibáñez, i del David Ricart també funcionen d'aquesta forma. És evident que cadascú té les seves maneres de presentar les seves pàgines a internet i aquestes han de ser respectades, ja que la moderació i la possibilitat d'activació o no de comentaris estan previstes en les edicions de blocs; malgrat que hi havem persones que no n'estem pas d'acord. Pitjor, des del meu punt de vista, són les maneres de presentar les seves pàgines web de la majoria de partits polítics i de la candidata a l'alcaldia Isabel Erenas, que ni tan sols permeten la possibilitat de deixar comentaris.

En tot cas, cal donar l'enhorabona al bloc de Josep María García Pérez, l'enllaç del qual ja trobareu permanentment a aquesta pàgina que esteu llegint, i desitjar-li que tingui èxit i un bon recolzament dels lectors i lectores amb el seu nou projecte.

He actualitzat les llistes d'enllaços de la dreta d'aquesta pàgina amb d'altres novetats que he trobat: la pàgina web del Centre Excursionista de Vallromanes. Seria molt interessant que totes les associacions i/o entitats del poble tinguessin la seva pròpia pàgina web o un bloc on poguessin informar-nos periòdicament, si més no, de les activitats que duen a terme.

També hem afegit a les pàgines sobre Vallromanes Itineraris per Vallromanes "La Roca Foradada" que si bé és incomplet -doncs hi existeixen moltes altres rutes per accedir a la Roca Foradada, i especialment, més curtes, no tan sols des del centre de la Vila, doncs la majoria de ciutadans viuen fora del "centre estricte" del municipi-, com a mínim, té un cert interès com a iniciativa.

He millorat l'explicació d'alguns enllaços i he afegit un apartat de candidats/tes a l'alcaldia a les properes eleccions municipals, només dels dos candidats que de moment tenen pàgina pròpia.

I, per finalitzar, dir-vos que el debat sobre el POUM, que s'hauria d'haver fet des del propi ajuntament, continua en els comentaris del meu anterior post. Val la pena fer-li una ullada, i, si ho creieu convenient, participar-hi.

On trobar comentaris, debat, i informació del Ple sobre el POUM de Vallromanes i la polèmica que hi ha aixecat:
Si coneixeu cap lloc on també n'hi parlin, us agrairia molt que m'ho feu saber per afegir-lo a la llista