Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

26 d’abr. 2007

Parlaré del Ple

Sé que molta gent està esperant, més que mai, que parli sobre el Ple d'ahir a l'ajuntament de Vallromanes; el número de visites ho delata. Però ara estic molt ocupat, demà rebo uns amics d'Estats Units i hi tinc molta feina.

Però parlaré de la traïció de la Sra. Erenas que va prometre que mai no es construiria en el camp de futbol, i, tanmateix, ahir va votar un POUM que estableix construcció d'habitatges en el camp de futbol (que consti que jo la vaig votar; tinc dret a sentir-me traït i a denunciar-ho públicament)

Parlaré de la violència que van manifestar contra mi el fill de la Sra. Cabot (president de CiU) i el segon de llista del mateix partit quan vaig manifestar les meves opinions sobre l'Antoni Ibáñez en assabentar-me que havia insultat al secretari d'organització d'ERC perquè va fer una pregunta al Ple (tenint en compte que era un ple extraordinari per tal que la gent no hi pogués parlar; el secretari d'organització d'ERC al final del Ple li va preguntar a la Sra. Alcaldessa si ella era la persona que podia donar o no la paraula en un ple extraordinari, ella el va fer callar i es va negar a contestar)

La qüestió és que el president de CiU i el segon de la seva llista (jo ignorava que ho fos i em va sorprendre molt en saber-ho -per motius que ja hi faré constar-) van gairebé caure sobre mi (com si volguessin pegar-me) quan jo vaig manifestar les meves opinions sobre el sr. Ibáñez, al·legant que era amic d'ells (dels pocs que deu tenir al poble, per cert); em vaig sentir agredit, si més no, psicològicament, tenint en compte que pateixo una malaltia psicològica de la qual el sr. Ibáñez s'ha burlat en repetides ocasions en comentaris als meus blocs; tinc proves d'una fotografia meva trucada fent-me passar per boig i penjada al seu web en un moment determinat, la qual va esborrar quan va adonar-se que jo ja l'havia vist

El sr. Ibáñez va dir "porc" al Secretari d'Organització d'ERC i li va preguntar en quina "quadra del poble vivia amb la seva familia", el sr. Ibáñez que com bé sabem els vilatans es dedica a insultar tant a la gent gran com a qualsevol individu del poble quan li sembla oportú, tant de paraula, com al seu programa de ràdio, etc. De fet la majoria de participants que l'acompanyaven al seu programa de ràdio el van abandonar fa temps. Vegeu el seu post insultant. (He guardat còpia del seu post per si després l'esborra o el canvia, doncs no seria la primera vegada que ho fa)

El sr. Ibáñez semblava diferent abans, però no ho era; tan sols era una de les seves conegudes disfresses (en sabem de coses molt grosses que són del tot públiques, però les quals jo desconeixia doncs, quan van produïr-se encara jo no vivia a Vallromanes). Deia que llegia Chomsky, parlava i escrivia en contra de la partitocràcia, en contra del poder, etc. Quan CiU li va proposar formar part de la seva llista, va esborrar tots els articles que tractaven sobre aquests assumptes del seu web. (Encara el tinc enllaçat al meu web aturat de fa anys, que haig de reconstruir, parlant d'ell com "un intel·lectual compromès"; cosa per la qual ell em va felicitar)

Parlaré de les mentides que em va dir el sr. Xavi Moya, cap del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament segons unes presumptes converses, diu ell, que ha mantingut amb mi sobre les suposades incorreccions, diu ell, que hi han al meu bloc; cosa que jo li vaig negar públicament. Aquest senyor mai no dóna la cara; mai no ha parlat amb mi sobre tal assumpte, quan s'ha apropat a mi només ha estat per fer brometes i "risitas" sobre qualsevol bestiesa

També parlaré de quan l'alcaldessa va dir al ple "tranquils el camp de futbol no es convertirà en un 'ghetto', perquè no només hi hauran habitatges de protecció oficial per als joves, també hi hauran altres tipus de construccions"; diversos joves es van sentir prou molestos pel comentari sobre el "ghetto"

També parlaré sobre el poc sentit de democràcia i consens que es va respirar al ple per part de l'equip de govern, especialment quan l'alcaldessa diu: "nosaltres tenim el poder i hem fet un POUM com ens ha semblat que havia de ser, si haguessin estat al poder altres forces l'haurien fet diferent", i de la manera que quan es cansa de sentir els arguments de l'oposició diu: "passem a les votacions". La tristesa de ser un ciutadà i la impotència de veure que els que tenen el poder manifesten la seva superioritat sobre el que pugui opinar el poble, que, a les postres, és qui té la sobirania plena en teoria, només per un vot de diferència. La democràcia funciona pel sistema del rodet pel poder.

En parlaré, us ho prometo, en parlaré, i diré moltes coses

Aviso que si rebo qualsevol tipus d'agressió psicològica i/o física, aquí estan enumerats els possibles responsables, perquè el que vaig sentir/patir ahir va ser molt fort. I ho denunciaré per suposat

14 comentaris:

Anonymous ha dit...

SI,SI, TE CONYA INICIATIVA,RESULTA QUE UN PROVE DE CIU EL CANDIDAT SEMBLA SER QUE VA ESTAR AL PP I GENT QUE L'ACOMPANYA VIU DE L'ESPECULACIO INMOBILIARIA I TOTS ELLS EN UNES BONES TORRES QUE NO DEUEN BAIXAR DELS 200 MILIONS DE LES ANTIGUES PESETES.
PREDIQUEU EL QUE NO CREIEU!

Josep Sagarra ha dit...

Que valents els anònims d'aquest poble no?
I quins arguments tan vàlids aporten?

David carrillo ha dit...

Senyor Anònim,

Desconec per complert les seves fonts però, si de veritat ens vol coneixer en persona i està interessat, el dissabte dia 5 de maig fem el soopar de presentació de la llista d'ICV - Vallromanes.

POdrà saber d'antemà, els nostres "grans interessos especulatius i urbanisitics".

Encara que jo crec que he deixa't molt clar en reiterades ocasions que, ICV té més interessos socials i mediambientals, que no pas urbanistics.

I si us plau, doni 's a coneixer que la dictadura ja va acavar fa varies dècades.

Si vol més informació, entri a la nostre pàgina web : www.iniciativa.cat/vallromanes o, escriguins a:
icv_vallromanes@yahoo.es

Gràcies.

Joan ha dit...

Ja está bé de tant anonimat, tots tenim un passat no hem de mirar enrera, es endavant on tenim que mirar i posar una mica de cada un per aconsseguir una societat millor.

Joan Arisa - PPC Vallromanes

POUM ha dit...

Sr. Sagarra: ara resultarà que EL GRAN PROBLEMA de Vallromanes és el soroll! No fotem, home! Darrere de casa seva el rossinyol de Can Brotau fot un terrabastall dia i nit que no es pot aguantar. Jo el denunciaria. No em faci riure amb els seus arguments de pa sucat amb oli. Participacio? Al meu comentari enumero tot el procés participatiu que hi ha hagut amb pèls i senyals. Però, clar, això a vostè no el convenç, perquè es tracta d'exagerar i fer una oposició amb el cul, típica oposició ERC. La pàgina web que tant el preocupa ja l'ha fet vostè, no? Molt agraïts. Apa, passi-ho bé.

Yolanda López ha dit...

QUÈ VA FER ERC QUAN VA GOVERNAR VALLROMANES?

1. L’alcaldessa (Violant Mascaró) es va triplicar el sou.
2. Van canviar tots els mobles de l’ajuntament (despatx nou, etc.)
3. Van contractar una “assessoria” externa que costava 1 milió (de les antigues pts.) al mes.
4. Van portar al Pepe Rubianes, català exemplar.
5. Van deixar el seu “monument” emblemàtic: la Carpa.
6. Van trencar peres amb la sòcia de govern (Erenas, PSC) suïcidant-se políticament.
7. Van celebrar la moció de censura amb cava pagat per tots.
8. No van durar ni 8 mesos. Un ridícul espantós.
9. Van demostrar el seu amateurisme, el seu sectarisme i el seu nepotisme.
10. Ara la censurada va de número 2 a la llista i es pensa que el poble no té memòria.

Xavi Moya ha dit...

Per al·lusió responc al Sr. Gomara el qual escriu que sóc un mentider. Primer de tot, comenta que a la sortida del Ple el fill de la Sra. Maria Cabot i la persona que ell anomena "segòn de la llista de CiU" es van mostrar violents amb ell ("van caure sobre mi com si volguèssin pegar-me") Jo era present a la conversa i l'únic que va aixecar la veu més del compte va ser vostè, Sr. Gomara. La resta, on hi havia gent de diverses adscripcions polítiques i d'altres que no militem, va parlar de manera normal. No digui mentides que li cauràn les dents, Sr. Gomara. Recordi que calumniar està penat per la Llei. Per acabar-ho d'adobar, vostè acaba l'escrit dient que si pateix possibles agressions psicològiques i/o físiques ho denunciarà. Quina barra! Cree el ladrón que todos son de su condición.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Sr. Xavi Moya, les coses són tal qual les descric i vostè ho sap molt bé. Vostè continua faltant a la veritat, de la mateixa manera que va faltar a la veritat aquell dia que vostè estava present, al dir-me que havia parlat del meu bloc amb mi quan mai no ho havia fet i així jo ho vaig manifestar davant de tots els presents.

Xavi Moya ha dit...

Sr. Gomara, vostè el que vol és polemitzar. Sap molt bé, i hi ha testimonis, que ningú es va mostrar violent amb vostè. Sigui sincer, si us plau, no propagui calumnies vers la gent que no pensa com vostè que, afortunadament, som multitud.

Xavi Moya ha dit...

Sr. Gomara, vostè té una obssessió amb mi per alguna raò que se m'escapa. Per la meva banda, fins que no retiri els seus comentaris acusant-me de mentider, amb vostè no tinc res més a dir.

Gomaritis ha dit...

Xavi: no cal que perdis més el temps amb aquest pobre home que reconeix que "pateixo una malaltia psicològica" (sic). Ell pot agredir qui vulgui i quedar-se tan tranquil, dient mentides, acusant i difamant davant de testimonis. Ha de saber que aquest post és totalment denunciable. Que vagi en compte, doncs. Gomara és sinònim de malalt mental. Ho sap el poble sencer, fins i tot els d'ERC. Però, clar, el pobre ha de distreure's per ocupar les 24 hores que té al dia sense treballar en res de profit. Tu, en canvi, tens feina i fas alguna cosa de profit pel poble i per la societat. Passa d'ell, t'ho aconsello. És el que més ràbia li fa.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

A mi no em molesta cap que passin de mi persones com tu, és un veritable goig, per mi i per a moltes altres. Ben t'ho asseguro.

Miquel ha dit...

Deunidó la tira de comentaris que hi han.

Senyors...encara no hem après a mantenir respecte de persona a persona?

Això comença a crear crispació en comptes de debat.

Senyors anònims i de falsos noms, només entrar sense identificar-se, cometen la més alta falta de repecte.

Li recordo que fa 30 anys que no patim dictadura. No temin doncs, no els seguiran i els afussellaran. O es que a Vallromanes encara perdura la dictadura?

Senyor Moya, diu vostè que no menteix mai. Molt bé. Li agrairïa que quan parli en els programes de la ràdio "L'alcaldessa respon?" en comptes de creure's tot el que li diu la senyora Cabot i vostè ho reiteri, s'ho estudiï millor. M'encanta escoltar quan vostè repeteix reafirmant el que la seva "convidada" diu. Increíble.

Per cert, com va arribar a obtindre el lloc de treball a la ràdio municipal? Per qué si no ets de convergència...com pot ser que estigui treballant allà?

Xavi Moya ha dit...

Miquel?