Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

22 d’abr. 2007

El POUM de Vallromanes, un clàssic

El POUM de Vallromanes ja és un clàssic en els nostres blocs, perquè dóna molt per a parlar i portarà molta cua, i, evidentment, molt mal rotllo en aquest poble. El millor que es podria fer per la salut vallromanina és deixar-ho per a passades les eleccions. Sabem que les presses són males conselleres i les que actuen deixant-se guiar per aquestes podrien ser, al mateix temps, considerades també males regidores i/o considerats mals regidors; de cara especialment a les properes eleccions. Jo és que com a ciutadà i ara puc proclamar ben clar, que fora de tot partit polític, malgrat el que alguns o algunes podien pensar-se, (la qual cosa no treu les simpaties i col·laboracions que hom pugui fer) aconsello que, per la pau, la concòrdia, per la política ben feta, per no danyar els principis de democràcia participativa -i si més no, representativa-, per la bona convivència a "casa nostra" (que ja sé que és prou difícil però no està de més intentar-ho) que aquest POUM no s'aprovi i ho deixem per "un altre dia" per a fer les coses amb més calma i amb bona lletra. Ostres! som quatre i mal avinguts i, a sobre de tot, vivim quatre dies millor o pitjor viscuts. Per què ens compliquem tant la vida? Per què no intentem, fins l'últim esforç i fins l'últim extrem consensuar les coses? Per què ens neguem a escoltar l'altre i fer de les nostres accions un exemple a seguir, un ensenyament al mateix temps que un aprenentatge. Ho dic amb tota la bona fe possible i fora de partidismes, de veritat. Tinc les meves simpaties, puc donar recolzament a un partit o a un altre, però hi ha coses a la vida que són més importants i estan per sobre de batalletes polítiques. Reflexionem-hi.

En tot cas, perquè el meu bloc tracta sobre temes més genèrics, i no vull ficar-me tant en el terreny que no me'n correspon, i perquè, ell és l'autèntic especialista, us recomano que llegiu, sobre el tema del POUM, les últimes entrades del bloc de Josep Sagarra a POUM a Vallromanes.

I vull fer-vos arribar les meves més cordials salutacions a tots els meus conciutadans i a totes les meves conciutadanes.

Recordeu: POUM a Vallromanes

3 comentaris:

Josep Sagarra ha dit...

Felicitats pel Post. Jo també crec que es poden fer les coses sense enfrontaments i amb millor predisposició.
He de dir que jo soc molt crític amb el POUM proposat però que també dono el reconeixement que es mereixen les persones que no pensant com jo, (Amb totes les seves raons només faltaria) m’han facilitat la meva expressió i demanda d’informació.

Si demano si us plau que tothom obri en consciencia de fer ben fetes les coses i aquí com al meu bloc demano als regidors que ens representen que si us plau s’abstingui en el proper ple extraordinari si es que no ha pogut llegir la documentació del POUM. El passat dijous una hora abans de la votació en Jacint Borràs va fer evident que cap regidor disposava de la documentació complerta (Mancava la part més sucosa de l’avaluació ambiental) Que hagués passat? Qui s’havia pres la molèstia de mirar-ho? Qui anava a demana en el ple que es fes un altre dia?

Martí de Dalt ha dit...

Ricart: ¿És que no tens el teu propi bloc per escriure el que vulguis que has d'anar copypastejant els teus textos per tots els blocs aliens? Penós. Més et valdria defensar-te de les acusacions que corren pel poble sobre el teu tèrbol passat i els interessos privats que tens...

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Jo, en les anteriors eleccions municipals, com molta gent sap, vaig votar a la Isabel Erenas. Avui ella m'ha traït, i tinc tot el dret a dir-ho en veu alta i ho diré; per suposat que ho diré. Jo la vaig votar i tinc el dret a recriminar-li-ho.