Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

6 d’abr. 2007

Novetats

El Partit Popular de Vallromanes és el primer que fa pública la seva candidatura per a les properes eleccions municipals. Hi expliciten el nom i cognoms de les candidates i els candidats, la seva afiliació política i la seva professió. Malgrat que ells mantinguin la idea ferma que no té cap importància el fet que les i els membres de la llista siguin residents o no a Vallromanes, a nosaltres la informació que ens donen se'ns fa limitada, doncs creiem que quedaria molt més enriquida aquesta informació si hi constés de quina localitat és cada candidata i/o candidat, doncs pensem que no està de més tenir la màxima informació dels components de la candidatura a l'hora de prendre una decisió de cara a les properes eleccions.

La pàgina web dels Independents de Vallromanes ha canviat i actualitzat la portada, posant-hi, especialment, la fotografia de la candidata a alcaldessa, Lourdes Prims, i un resum del seu currículum; cal dir que això millora de manera substancial dita pàgina, no només per la fotografia de la candidata que ha quedat prou afavorida, sinó perquè li dóna un toc de més personalitat i apropament al vilatà.

Així mateix, la pàgina de Convergència i Unió, s'ha vist també remodelada, si bé ja hi contenia, anteriorment, un breu currículum de la candidata i actual alcaldessa, Maria Cabot, ara s'ha vist actualitzada amb l'últim full informatiu que aquest partit ha repartit a les bústies; ha augmentat una mica els seus continguts i ha guanyat, també, en quant a estètica i organització.

Cal remarcar, sens dubte, que tant la pàgina d'iVall, com la de CiU, tenen importants mancances d'actualització de notícies, opinions, etc, i especialment d'interactivitat, la qual és totalment nul·la.

El bloc de David Ricart d'Esquerra i la pàgina d'Iniciativa per Catalunya continuen actualitzant-se de manera relativa i, parlant de fotografies, advertim que fa uns dies ha desaparegut la fotografia de David Ricart del seu bloc. Potser ha estat tan cavallerós que l'ha treta per tal que les fotografies dels altres candidats, especialment de les candidates, dels altres partits puguin adquirir una major lluentor?

Josep Sagarra ens conta que ha visitat l'ajuntament pel tema del POUM i, malgrat que ha pogut portar a terme alguns tràmits, l'ajuntament continua sense oferir-nos-en cap notícia ni aclariment. A més, on són les respostes a les més de 700 al·legacions que vam presentar les vilatanes i els vilatans?

Per acabar, remarcar que la pàgina d'ICV ens ha posat a la llista d'enllaços com ja havia fet al seu moment el bloc de David Ricart, la qual cosa, no podem pas negar-ho, ens afalaga.

5 comentaris:

Anonymous ha dit...

Sr Gomara: com que veig que vosté té tant de temps i interés per la política vallromanenca, li proposo un treball d'investigació: agafi cada candicat i analitzi qui és (origen, estudis i preparació, interessos ocults i no tan ocults, etc.) i conparil's. Seria molt profitós per a tots saber qui és qui.

Joan ha dit...

El PPC de Vallromanes voldría que tota la seva llista estigues formada per veins i veines del municipi, peró la realitat es que a l'hora de posar els noms en la llista la gent es tira enrere,no es pas un problema de Vallromanes, tambè passa a la majoría de municipis petits.

salut

Joan Arisa

Polillo ha dit...

Eso, eso, que se investigue cada candidato. A ver cuantos pasan la prueba del algodón. ¿Por qué no dicen que la senyora Prims tiene unos terrenitos delante de casa con los cuales se hará millonaria? O que el Ricard d'esquerra tiene una empresa con cavallos para vigilar (y el tío va y lo propone en su programa!). Que se sepa TODO. Pedimos una comisión d einvestigación YA!!!

David Ricart ha dit...

Aprofito aquest espai per informar-vos que el meu bloc porta uns quants dies inoperatiu per problemes de programació informàtica i a més ha enganxat aquests dies de festa.
Us demano disculpes i espero que aquesta setmana tornarà a la normalitat.
moltes gràcies,

David Ricart i Miró.

Anonymous ha dit...

L'alcaldable d'ERC és el david Ricart aquest???

"El 16 de juliol del 1991, el principal dirigent de Terra Lliure, Pere Bascompte, compareix a Perpinyà acompanyat pels aleshores dirigents de Catalunya Lliure (ex-MDT-PSAN), Josep Aixalà, Xavier Vendrell, Jaume Renyer, Jordi Vera i David Ricart, i anuncia l'autodissolució de l'organització i l'entrada a ERC."

http://forums.vilaweb.cat/www/forum/detall?idcmp=872371&p_edi=General