Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

18 de set. 2007

Sobre el Centre Excursionista de Vallromanes, per Francesc Masip


Seguim sense legalitzar, podem plorar o portar un ciri a la verge.

Avui he parlat amb el Consell Català de l’Esport i la situació és la següent:

El tècnic que portava el nostre expedient ha marxat, el nou tècnic que ha de mirar el nostre expedient està de vacances.

Per tant seguim pendents de la legalització i és que ja podeu entendre que mirar si hi ha més centres excursionistes a Vallromanes que es diguin Club Centre Excursionista de Vallromanes, és molt complicat, una feinada.

Enviat per Francesc Masip, Centre Excursionista de Vallromanes, 13 de setembre de 2007

*L'administrador del web s'ha pres la llicència d'afegir-hi tots els enllaços, alguns dels quals són una xic "humorístics"

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

Moltes gràcies Jordi, per publicar la notícia i també per els teus enllaços, la fan més entenedora.

david carrillo ha dit...

Com a soci fundador i se que això ho llegirà més d'un de la "cambra interna", vull transmetre publicament la meva decepció cap a la cúpula per no informar a més dun dels socis, inclent-me a mi mateix, per la simple raó que estem desinformats des de el dia que es va convocar la reunió per crear el Centre excursionista de Vallromanes.

Espero que algun dia comptin amb tots els socis i ens informi'n de totes les eventualitats i accions que es duen a terme.

Gràcies.