Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

19 de gen. 2008

Cabot dimissió

En el darrer Ple del 17 de gener, David Ricart va demanar la dimissió de l’Alcaldessa per aquests motius:

-És responsable de la crispació política que es viu a Vallromanes, perquè vulnera sistemàticament els nostres drets democràtics més elementals. No incorpora les nostres propostes al Ple. Irregularitat que hem denunciat al Síndic de Greuges.

-Ha fet un POUM d’esquena als ciutadans, un POUM aprovat gairebé amb nocturnitat, que no té res a veure amb el POUM inicial i amb canvis substancials respecte al POUM provisional, un text verificat amb mancances i amb errades, un POUM que ha decidit planificar un creixement determinat, un nou centre, i uns pisos al camp de futbol que no necessitem.

-Menteix, Va anunciar reiteradament que faria una assemblea ciutadana per informar dels canvis al POUM, ho va dir al sopar de festa major del 28 de setembre de l’any passat, al Ple del 4 d’octubre passat i a la premsa comarcal. Va dir que del POUM no hi havia res que amagar, perquè no ha fet l’assemblea? I perquè ha aprovat el text refós del POUM a les 8 del mati del passat dilluns?

-El poble no es pot refiar del que diu, perquè constantment incompleix la seva paraula. Sí, senyora alcaldessa, menteix. Amb l’assemblea que diu que farà, però també ens va mentir amb la necessitat de previsió d’un nou cementiri, ens ha mentit en un Ple negant que hagi rebut cent signatures de pares i mares demanant beques pel casal d’estiu, em va mentir ahir quan em va dir que no havia posat les nostres propostes a l’ordre del dia perquè havien arribat tard.

-No respon les instàncies, ni dels veïns ni del grup municipal

-Governa només per a una part de Vallromanes i en contra de l’altra part de Vallromanes.

-No ens deixa participar en els mitjans de comunicació que funcionen sense reglament i a les seves absolutes ordres.

-No creu en la democràcia. pensa que el que vostè fa i diu és el millor, i el que és pitjor: creu que no és discutible. Ens tracta com una mare enfadada que renya als seus fills, i no som els seus fills, ni tampoc som els seus súbdits.

-Ha demostrat la seva incompetència per a presidir aquest ajuntament, perquè amaga el fet tan greu que algú hagi disparat enmig del carrer amb una arma de foc matant el gos d’un veí. Perquè ha gastat diners públics per recórrer sentències que li feien complir els seus propis decrets per obrir el Camí d’Alella. Perquè té des de l’any 2005 un conveni de cessió de terrenys per a la nova torre de telecomunicacions, que la Generalitat està esperant i reclamant constantment, conveni que solucionarà els problemes de recepció de senyal de televisió que tenim al poble. En un poble on vostè creu que pot decidir quin canal hem de veure.

Perquè no dirigeix bé l’ajuntament d’un municipi que ja no té més places d’escola bressol ni previsió per solucionar aquest problema. Perquè no fa res per solucionar els greus problemes de serveis d'enllumenat, de clavegueram i d'asfaltat de les urbanitzacions.

Per tot això, plegui senyora Cabot, plegui, Vallromanes ho agrairà.


Enviat per Més per Vallromanes - Esquerra, Vallromanes, 18 de gener de 1008
_______________________________________________

Articles relacionats:



9 comentaris:

David Carrillo ha dit...

Bones,

No és la primera vegada que es demana la dimissió de la senyora Cabot.

Ja es va demanar varies vegades molt abans de les eleccions i anys anteriors però per coses ben series com la falta de resposabilitat que li manca en temes urbanistics ( no controla la seguretat de les obres; permet executar obres als carrers sense senyalitzacions adecuades i ben senyalades; va permetre que un mur de contenció de terres de 2.5 x 10 metres estigués 8 mesos, migt inclinat;etc,etc)

D'aquí poc més d'un any, tindrem "nova" alcaldessa. I d'aquí poc més de tres anys, noves eleccions.

Ja queda menys...

vpamies ha dit...

David, dius: "D'aquí poc més d'un any, tindrem "nova" alcaldessa. I d'aquí poc més de tres anys, noves eleccions.
Ja queda menys..."

Que digui això un votant... doncs altre remei no l'hi queda. Però de les formacions polítiques que volen representar-nos podríem esperar alguna cosa més que "deixar passar el temps".

David Carrillo ha dit...

Hola Victor,

Quan vulguis, estàs convida't a assistir-hi a les reunions que ICV nem fent i que coses tractem.

Què per cert, tot i que no tenim representació, estem lluitant dia a dia amb els recursos que tenim per a millorar el poble.

Només volia que ho sapiguessis. No només tu si no tots els lectors.

ICV-Vallromanes no està deixant passar el temps.

ICV-Vallromanes està en actiu tot i després de les eleccions.

Ja t'hi deixarè fer una ullada a l'Informe que vam redactar contra l'actual POUM l'estiu passat i que, es va presentar al departament d'Obres Públiques de la Gencat.

Però vull que tinguis una cosa en ment. Jo sempre he estat una persona que he lluitat des de els 19 anys i que segurament, no n'he fet tanta publicitat com hauria d'haver fet a favor meu com fan altres o millot dit, la inmensa majoria dels politics. Pot ser és per qué no m'agrada possar-m'hi medalles.

Recorda que nosaltres per pocs vots, no estem en el govern i som l'única opossició que fa opossició i des de fora.

vpamies ha dit...

David, això ja m'agrada més. :)

En l'altre comentari donaves un aire de conformisme amb el qual no puc estar gens d'acord.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Bé, ja ens anem entenem, veig. A aquesta vida sempre cal estar al peu del canó, en tot cas.

David Carrillo ha dit...

Hola,

Vaja..."Conformista" dius. jejeje.

És el que menys sóc.

D'aixó es tracta. Parlar, entendren's i debatir.

David Carrillo ha dit...

Si voleu comprobar, podeu veure novetats a la última noticia de la pàgina web de ICV-Vallromanes.

www.iniciativa.cat/vallromanes.

Puigpelat ha dit...

Ridao, Carod i el 2014

El 9 de març, l’abstenció arrasarà a Catalunya. I tots els partits s’ho hauran guanyat a pols. El cas d’ERC és paradigmàtic: és un partit que va il·lusionar el 2004 jugant al tot o al res, i que ara, només quatre anys més tard, va a la defensiva. La consigna d’ERC és ultraconservadora: l’objectiu és perdre el menys possible, i Joan Ridao ja estaria content amb passar dels 8 diputats actuals als 5 que calen per un grup parlamentari.

Del partit descarat, valent, radical, d’idees clares i accions coherents que va passar d’1 a 8 diputats el 2004 ja no en queda quasi res. Ha estat fagocitat per les vice-presidències i les conselleries, que s’han convertir en l’única prioritat d’ERC. El discurs de Ridao, el seu possibilisme i la seva extrema prudència són molt significatius.

A la seva presentació com a candidat, Ridao va apostar inequívocament per un pacte amb Zapatero com a “mal menor”. L’objectiu més ambiciós i concret (?) plantejat pel candidat d’ERC va ser un full de ruta “realista i factible” cap a un sistema de finançament que donés els mateixos resultats que el concert econòmic. Termini: deu o dotze anys. És a dir: en el millor dels casos, s’arribaria a l’objectiu entre el 2018 i el 2020.

Ara: ¿no havíem quedat que ERC faria convocar un referèndum el 2014? No estava clar que l’Espanya plurinacional només existeix al cap de Maragall? No s’ha repetit mil i una vegades que l’Estat autonòmic és un carreró sense sortida? De debò els volen fer creure que, amb cinc diputats i en un termini de 10 anys, es resoldrà res?

La manca d’ambició i de valentia de Ridao és patent. Quan líders de CiU com Miquel Roca, Molins, Trias o Duran mostraven la mateixa manca d’ambició a Madrid, des d’ERC se’ls acusava de covards, de mesells, de venuts i de no creure en el país. I ara, Ridao fa exactament igual. Què hem de pensar? Els darrers quatre anys, ERC s’ha venut de franc al PSOE. Hi ha cap indici que en la propera legislatura no es torni a vendre de franc?

És trist, però només hi ha una conclusió possible. Avui, ERC és el possibilisme buit i conservador de Joan Ridao. El 2014? Només és una novel·la que s’ha inventat Carod per acontentar els incauts. Ara: compte, que, entre l’electorat d’ERC, d’incauts cada cop n’hi ha menys.

David Carrillo ha dit...

Sobre el tema de l'absténció, comentar que és una tema preocupant i perillós.

Yo personalment, sempre comento a la gent que vagi a votar.

El vot sempre és "secret" i sense coacció predicativa.

Ara bé...si la gent no vota i es deixa en l'abstenció, la democràcia morirà. A més a més que, aquelles persones que no voten per qué no volen (per moltes qüestions i disconformitats que puguin haver-hi), són aquelles persones que no els importa el que passi amb el govern.

Aquelles persones que s'atjequen del sofa, del llit, etc. i que en un diumenge van fins al col.legi electoral per dipossitar el seu vot...a aquestes persones els importa el que està passant.

Votis o no...seguiràs pagant però, segons qui governi tindràs més o menys llibertats.