Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

11 de gen. 2008

MxV-Esquerra presenta denúncia al Síndic de Greuges per les convocatòries de plens de l'Ajuntament de Vallromanes

Hem denunciat al Síndic les convocatòries de plens de la Sra. Cabot

En el que portem de legislatura, juny del 2007, s’han convocat 6 plens, 4 d’extraordinaris i només dos d’ordinaris.

És la manera de gestionar l’Ajuntament que té la Sra. Cabot, en els plens ordinaris hi ha més debat i fins i tot pot participar el públic, però és sabut que això molesta a qui ens governa. És millor fer les coses quan més amagats millor.

Com s’entén sinó que el proper ple, també extraordinari, se celebri el proper dilluns 14 a les 8 del matí. És el segon cop que ens convoquen en aquesta hora. Des d’aquí manifestem el nostre rebuig i perplexitat per aquestes convocatòries tan poc habituals.

Per què tenim un ple a les 8 del matí? Com a càstig. El nostre grup va impugnar el passat dia 9 una convocatòria de ple perquè estava mal feta, l’Alcaldessa en un ple, extraordinari, havia anunciat que el següent seria el dia 17, però a última hora i per tal d’evitar que el preparéssim va canviar el dia i el va avançar al dia 10. El reglament de l’ajuntament no permet fer aquests canvis d’aquesta manera i per això la impugnació ha estat acceptada.

La senyora Cabot, com una mare enfadada fa matinar als seus fillets i ens convoca a les 8 del matí, per completar el càstig ens posa un altre ple per el proper dia 17.

Les convocatòries tan irregulars de la senyora Cabot les hem portat al Síndic de Greuges que de moment ha obert expedient per estudiar-les. L’expedient serà gruixut perquè cada dia tenim més arguments.

Esperem que arribi el seny al nostre ajuntament, esperem que un dia podem exercir el nostre paper com a oposició i pactar amb el govern allò que interessa a tothom i no qüestions de forma que no interessen a la gent però que a nosaltres no ens deixen treballar com les lleis reconeixen.


Francesc Masip

Regidor del grup municipal MésxVallromanes-Esquerra

(Text extret i corregit ortogràficament del bloc: POUM a Vallromanes)

3 comentaris:

David Carrillo ha dit...

Jordi!!!

Benvingut de nou!!

Bon any nou 2008!!

Josep Sagarra ha dit...

Hola Jordi.

Hola de nou

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Doncs gràcies companys per la benvinguda!!!

Salutacions
Jordi