Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

5 de nov. 2007

Nou web institucional



Des d'aquest mitjà volem felicitar el regidor de comunicació per la bona feina que ha fet en redissenyar el web institucional del municipi de Vallromanes. És evident la millora en el disseny, la distribució i estructuració dels continguts.

Hem vist que hi ha un apartat exclusiu de notícies, això ens fa pensar que disposarà d'un històric de notícies, tan de bo que no ens equivoquem i que no passi com passava al web anterior on aquestes apareixien i desapareixien de manera arbitrària. És bo i pràctic per tothom que totes les notícies quedin guardades al web de manera permanent per poder ser consultades posteriorment si cal.

Hem observat també que cada apartat apunta a la bústia de suggeriments, la qual cosa ens sembla molt pràctica. Tanmateix ens hagués agradat que hi existís un apartat on les persones poguessin escriure articles d'opinió, etc. o un fòrum (on els usuaris s'haguessin d'identificar obrint un compte per evitar anònims) i que l'única eina interactiva no sigui només una adreça de correu electrònic on els ciutadans puguin enviar els seus suggeriments, les seves propostes, les seves queixes, etc., que no sabem si són tingudes en compte; malgrat que no dubtem de la bona fe dels nostres representats esperant que, a partir d'ara per fi Sí que seran escoltades.

En aquest sentit i redundant en aquesta idea, ens hauria semblat un gran pas endavant, i així ho esperàvem, que el web de l'ajuntament fos també un lloc d'intercanvi d'idees i de comunicació democràtic on la gent pogués expressar lliurement les seves opinions, les seves propostes, els seus dubtes, les seves queixes, etc. Aquestes experiències han estat implantades en no pocs webs de diversos ajuntaments, incloent-hi el lloc web que va portar a terme MxV-Esquerra durant el poc temps que li van deixar estar al govern municipal.

No ens hem pogut mirar encara a fons el nou web institucional, per la qual cosa ara no en farem una descripció detallada, ni propostes de millora. Esperem si més no, que aquesta pàgina sigui només el començament d'un web que inclourà properament més eines de participació ciutadana, entre d'altres coses, i ens acomiadem felicitant de nou el regidor de comunicació per la feina feta.

3 comentaris:

vpamies ha dit...

Ostres, em pensava que havia fet un comentari en aquest article i ara no el veig. Delirium tremens!!, sens dubte. :-)

Sí que ens hem de felicitar per l'estrena del nou web de l'Ajuntament, si més no, perquè hi trobarem informació actualitzada. Esperem que tota la informació actualitzada que afecta el nostre poble.

Opinions? Moltes, sens dubte?
Suggeriments? Molts, també.

Però deixem-lo rutllar primer uns quants dies que segur que, amb l'estrena, encara li calen uns quants retocs de darrer moment.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Ostres, diria també que hi havies deixat un comentari. Potser m'equivoco; revisaré el correu i si és t'ho poso. No recordo haver esborrat pas cap comentari aquí i menys de manera definitiva. Perquè en un altre post sí que he esborrat un meu, si no és que m'he equivocat, per corregir un parell d'errors i escriure'l de nou. Nogensmenys, àdhuc, donaria per segur que jo no he esborrat cap comentari en aquest post.

David Carrillo ha dit...

Bones,

Ja es pot gaudir d'una nova pàgina web de l'Ajuntament.

Està bé el penjar una pancarta per qué la gent s'anadoni que existeix un web de l'Ajuntament a l'entrada del poble. Més diners que ens costa o entra dins dels 9000 euros?

Segueixo en la mateixa posssició que és molt cara la web.

Encara hi trobo deficiències en el seu ús.

Es podria dir que agrada veure que la V de Vallromanes amb el seu fons de color y els textos dels temes i altres, siguin en VERD. Està bé observar els colors relacionats amb ICV al web.

A les properes eleccions...ja tinc una idea per l'eslogan: V de Vallromanes... V de VERDS!

Es possible que ens segrestin les pancartes però hi estem fins i tot al web!!!

Una observació...La fotografia de la senyora alcaldessa, no se per qué... fa l'efecte que pertany a les eleccions passades dels 2003. Per ser nova la web, encara s'hi conserva el passa't.