Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

16 de des. 2006

Hola de nou

Hola a tothom. Estic intentant posar aquesta pàgina interactiva en marxa. L'objectiu és que totes les persones que vulguin tinguin la seva pròpia clau per a poder editar els seus articles. La veritat és que no sóc cap geni de la informàtica i estic dissenyant un formulari per a donar-s'hi d'alta però de moment no me n'he sortit. Espero que properament pugui acabar de resoldre el problema.

Com podeu veure he afegit nous enllaços a la pàgina. Als que ja hi eren al principi -i ara em refereixo exclusivament als weblogs- que eren el de l'Antoni Ibáñez i el meu propi, hi he posat el del Victor Pàmies i el del Josep Sagarra (que tracta sobre el POUM de Vallromanes i és interactiu). (Veure a la dreta d'aquesta pàgina els enllaços)

Si voleu, de moment, mentre resolc el problema del formulari per donar-vos d'alta, podeu fer-me arribar a l'email que es troba a sota del rellotge de la pàgina qualsevol cosa que voleu fer pública i jo mateix la puc editar. I mentrestant us demano una mica de paciència.

Les eines interactives a través d'Internet són el futur de l'organització política de les comunitats. Els polítics "més llestos" ja han posat en marxa els seus propis blocs, en els quals les ciutadanes i els ciutadans poden deixar comentaris, i són una eina d'intercanvi d'opinions amb el poble. Això és fàcilment visible a molts països europeus i aquí mateix a Catalunya, on molts polítics tant del govern com de l'oposició, al parlament i a la Generalitat, estan duent a terme aquestes iniciatives.

Tanmateix, el nostre ajuntament fa una política prepotent, d'oïdes tancades i no admet cap crítica ni suggeriment. Al mateix temps, la pàgina web de l'ajuntament és totalment unidireccional, no té cap espai de participació ciutadana. I jo els dic que els polítics que utilitzin eines de participació amb el poble son els cridats a "triomfar" i els qui segueixin amb les "orelles tapades" són els cridats a desaparèixer en el buit de l'oblit, perquè d'ara cap endavant s'està obrint un nou temps on l'arbitrarietat ja no hi tindrà cabuda.

Una salutació a tothom i bones festes!