Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

23 de nov. 2006

Benvinguts/des a l’espai obert de debat sobre Vallromanes

Hola a tothom.

He creat aquesta pàgina amb la intenció que tots els vilatans i totes les vilatanes de Vallromanes puguin publicar notícies i les seves opinions i propostes sobre Vallromanes especialment, o sobre la comarca o el que considerin més oportú. De moment està en fase de proves, però intentaré que us pugueu inscriure a la pàgina el més aviat possible perquè pugueu deixar els vostres articles.

El fet que m’ha portat a dur a terme aquesta eina d’informació vilatana, és que he comprovat, de manera contínua, que la revista i la pàgina web de l’Ajuntament que haurien de ser plurals i/o no polititzades, no ho són pas. Tot el contrari, són eines propagandístiques, partidistes i que critiquen molt sovint els membres dels partits de l’oposició. I, especialment, el web de l’ajuntament no és interactiu en absolut, doncs no disposa de cap espai on la gent pugui expressar-se públicament, contràriament a l’anterior web, que es va crear quan l’actual oposició era la responsable de la gestió de l’ajuntament, i que va dur a terme una pàgina interactiva que va desaparèixer immediatament després de la moció de censura.

Quan aquesta pàgina hi estigui preparada, us ho faré saber immediatament.

Gràcies per la vostra visita i fins aviat!

2 comentaris:

turrai ha dit...

Osti Jordi, no ho havia vist això. Quina feinada! No sé si copiar-te la idea. M'ho pensaré

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Vinga, company Turrai, mans a l'obra!!!