Aquest és un espai obert a totes les persones que d'una manera o una altra estan lligades a Vallromanes. Si vols publicar-hi algun article ens el pots fer arribar al correu que trobaràs a la columna de la dreta. Si estàs a internet, informa'ns de la teva pàgina i la inclourem a l'apartat que correspongui. Si detectes algun error en aquest espai t'agrairíem també que ens en poguessis informar

18 d’ag. 2007

El sou dels alcaldes i de les alcaldesses

Ja feia temps que em van fer arribar els següents retalls de premsa pel correu electrònic d'Espai Vallromanes. Certament estava considerant el fet de publicar-los o no, però, tenint en compte que és una informació que està a l'abast de tothom, no conté cap insult, ni amenaces ni coaccions, ni atempta als drets humans bàsics de les persones, però sí que és de l'interès dels ciutadans i de les ciutadanes de Vallromanes (perquè callem i paguem i a sobre ens manen), al final he decidit publicar-los, ja que vaig posar aquest mitjà a disposició d'aquella o aquell que volgués informar d'alguna cosa relacionada amb el nostre poble i, a més, només estic divulgant una informació que ja ha estat publicada per un altre mitjà. A continuació deixo els retalls de premsa per a la vostra informació i consideració, només cal que feu clic a sobre de cada imatge per a ampliar-la i llegir-la amb més comoditat:

1 comentari:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Gràcies Víctor, aquesta mateixa notícia me l'he trobada avui mateix amb l'edició de paper de 20 minutos. Estava a punt d'anar a buscar-la en l'edició on line, per a publicar-la, quan veig que tu ja me l'has facilitat. Doncs, mira, una feina que m'estalvio. Fins aviat!